Ahojte, chcem vedeť aký mate nazor na film popr. knihu The Secret (Tajomstvo). Ja som to dneska pozerala, ale pride mi to trošku pritiahnute za vlasy, myslite že je pravda že len myšlienkami vie človek dosiahnuť čo chce?? Popripade negativnymi myšlienkami
Je to kravina. ale zas, ked si to zoberieš k srdcu, budeš mať pár dní strašne dobrú náladu a budeš strášne pozitívna atď. A v tom filme zabudli povedať dosť dôležitú vec. Že pre dosiahnutie svojich cielov nestačí len pozitívne myslieť, ale treba vyvinút aj nejakú aktivitu. proste niečo pre to urobit.
Citala som to cca pred rokom a nemam pocit, ze moj zivot sa zmenil...ale asi som este mala na to aby som to pochopila ale na nete je o tom kopec for, na ktorych ludia pisu ze im to pomohlo...a tie veci co v tej knihe su niektore dobre blbosti...ze vraj ked bol maly si zalozil ibrazok jeho domu a potom v dospelosti mal presne taky isty...
ano funguje to ,ale nie tak ako si to 99% ludí myslí....všetci to videli ale skoro nikto ten princíp nepochopil čo tam hovoria...a len ten kto to pochopí má nato aby mu to fungovalo,lebo vie čo ma robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov