takze predpokladam ze nie som jediny kto sa na tento film brutalne tesil listky som mal rezervovane tyzden dopredu ale musi povedat ze hoci na niektorich veciach som sa dost rehnil celkovo ma to sklamalo aky mate dojem z tohoto filmu o najpopularnejsej
No ja som už dávno nevidela film na ktorý sa každých 5 sekúnd smejem Podľa mna bolo super, som išla z bratom a večer sme si pripomínali všetky hlášky a rehlili sa... Typek.... neviem prečo ťa to sklamalo... podla mna lepšie ako serial... aj ja si už musím stiahnuť simpsonovcov... aj ked to bude kinorip.... je mi to jedno..... môj brat zohnal aj po česky..... ale povedal že keby to nebolo po česky tak by aj kupil dvd len aby bol český dabing Mne sa páčil nahý Bart jak všetko presne vycenzúrované, holub, anténa z auta... a potom presne tak vystrihnutý krík Alebo ako Homer zabúchal klinec všetci sme čakali že si buchne po prste ale nakoniec mu skočilo kladivo do oka.... a to spider-prasa Neskôr Harry Potter Proste až neuveriteľné kolko vecí dali do jedného!
SUUUUUUUPER film. Rozrehotal som sa v kine . Spiderwebs bol dobry. Alebo ked boli chytat ryby Dobry bol aj Shwarzeneger! To uz neni komedia, ale akcna komedia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
spidervepř, harry poser, pašík nemalo chybu....a tá "prsatice"