Vie mi niekto pomôcť ? Mám the sims 2. CD orginál. Do teraz mi to fungovalo a zrazu mi nejde ukladať hru. Síce mi nahodí, že hra sa ukladá, ale neuloží ju. Neviete niekto, čo by to mohlo byť a pomôcť mi ?
ja by som to skusila odinstalovat a vymazat ten priecinok so subormi v dokumentoch, tie sa tam nemazu same tusim.. moje dokumenty/ea games/sims 2 a to cele zmazat.. a potom znovu nainstalovat
nebude problém s právami tvojho konta? skúšala si hru spustiť cez "run as administrator"? (aj keď neviem, prečo by ti to doteraz šlo a teraz zrazu nie, len skúšam)
@anzu ou, to by mohlo byť ono, mala som totiž book v oprave a nemala som k mnohým veciam prístup. Akože potom mi to známy opravil, ale stále si na niektoré veci pýta povolenia. Kde zoženiem ten ,,run as administrator" ?? vieš mi povedať ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale neviem ci to nieco urobi, ked mi blbo icq tak to pomohlo tak mozno za pokus stoji
lenze pises, ze to normalne fyzicky prebehne
cize by som riesenie pytala od uja googla
@hoperpohroma : najprv som 2 hodiny googlila, tu už je to len taký posledný zúfalý výkrik