Vyskúšaj. Je to super pocit, vybudovať si riadnu famíliu bez cheatov a podctivo im záskať majetok. Inak nehrala som to niekoľko mesiacov, ale práve si ma inšpiroval. Idem simsovať.
@sexywoman aha, tak pre mna su hentie veci "kody" na peniaze/ine veci, nehovorim tomu cheaty, nemusis zo mna hned robit dementa ked nepouzivam anglicke vyrazy, diki
@sexywoman tak neviem, vzdy ked som to hrala aj u niekoho ineho hovorili sme tomu "kody". Fakt som nepocula este nikoho co by tomu normalne hovoril cheaty
inak, tuto k teme este....takzvane kody (ani za boha nezacnem hovorit cheaty, to slovo je skarede) pouzivam zväcsa len na to, aby som si mohla postavit velky pekny dom, potom uz sa zivia sami
znudy to začnem hrať a potom ma to drží celé týždne a potom to zas prestane
ale je to pecková hra, ale nemám rada keď sú už moc bohatí, potom to je nudné, nemám pred sebou žiadny cieľ a nemôžem si hovoriť: ,,toto by som ti kúpila, kebyže na to máš peniaze"..lebo už na to má peniaze a cheaty nepodporujem
Kurva, ja vytváram pol hodinu rodinku a ked si mám vybrať domácnosť nechtiac dám tam taku sipku v tej bublinke čo mi vysvetluje ako si ju mám vybrať, a teraz celá doinka v piči! A odznova vytvárať!
k tým cheatom ja cheatujem už aj s privolávaním smrťky a podobnými hovadinami a podobne... len potom tá hra stráca zmysel, keď mi zomrie sims oživím ho, keď viem dať schopnosti na max, urobiť aby bol priateľ s každým, vybrať mu hocijaké povolanie... rozmýšlam práve, že to začnem hrať bez toho, lebo takto nie je nič čo by sa nedalo s cheatmi
@sexywoman myslím, že vyryť ho zas netreba, to by bolo nepríjemné ... a vždy sa nájde dobrá duša, ktorá ti ho pripomenie veď skús to zahrať bez toho, zo začiatku sa budeš cítiť, že tí tvoji budú večne chudobní , ale to sa časom zlepší
Inak sranda je, že to Sunset Valley je také malilinké mestečko, a tam je že typy hry: ,,Vase mesto je opravdu veliké! Stlačte M a podívejte se nan zhora" -alebo tak niak...
mám všetky datadisky, a neviem či predstaviť hrať iba čistého Sims3, to vôbec.. ak máš tie datadisky všetky, je to bomba.. avšak už som to dlho nehrala..každopádne najlepšie je stavanie domov (+ zariaďovanie)..ale hovorím, hrať bez datadiskov nemôže baviť nikoho ľudia.. -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
inak zatial ma to drzi treti den, fajn celkom, som rada, ze som este nezacala cheatovat
ja vlastne jedine co v tej hre robim je ze stavam neustale nove domy a tyram svojich simikov
A Sims je fajn oddychovka
inak by som to ogrcal a radsej si otvoril nejaku knizku
@diablo7 vsak aj tu môžes stavať dom, stačí nabrať peniaze napr. cheatmi a potom si stavas vlastny dom...
@forte ty nevies co su cheaty? to je že niečo napises a da ty to prachy, v GT-ačkách vsetky zbrane, nesmrtelnosť atd...
Podvádzanie, alebo jak by som to povedal...
Inak sorry, ale to vie aj môj 5-ročný bratranec čo su to cheaty...
Aj tak je to divné že nevies čo su to cheaty...
Aspon že vies čo su to kody...
Ale nechaj tak...
Sakra! To sa mi zdá, alebo som zabudol moje meno na Origin!!!!!!!!!!!!!!
inak, tuto k teme este....takzvane kody (ani za boha nezacnem hovorit cheaty, to slovo je skarede) pouzivam zväcsa len na to, aby som si mohla postavit velky pekny dom, potom uz sa zivia sami
jedine ze by si zabudol aj svoj mail, co by bolo.. smutne
aj tak mi len pripadas ako nevtipny troll
ale je to pecková hra, ale nemám rada keď sú už moc bohatí, potom to je nudné, nemám pred sebou žiadny cieľ a nemôžem si hovoriť: ,,toto by som ti kúpila, kebyže na to máš peniaze"..lebo už na to má peniaze a cheaty nepodporujem
Inak sranda je, že to Sunset Valley je také malilinké mestečko, a tam je že typy hry: ,,Vase mesto je opravdu veliké! Stlačte M a podívejte se nan zhora" -alebo tak niak...
Ale že opravdu veliké
najviac pristup, potom sa cuduj ze ta hra nebavi
ja radšej vytváram simíkov (a vždy ich musím mať veľa, lebo ma dlho nebaví hrať len za jednu domácnosť
a najnovší datadisk island paradise je bomba!
Proste hra pri ktorej si človek oddýchne a zabaví sa
.. YOU CAN BE ANYBODY YOU WANT!