velmi dlhe to je podla mna, ku koncu ma to uz nudilo
najviac sa mi asi pacila scena, ked povedal ze "There's no nobility in poverty. I've been a poor man, and I've been a rich man. And I choose rich every fucking time."
Nepáčilo sa mi to, ale bavilo ma to pozerať Asi kvôli DiCapriovi. Bolo to síce pridlhé a bez hlbšej pointy, ale napriek znechuteniu som sa aj dosť nasmiala a scéna s quaaludes je najviac
išla som na to do kina, bo kamaráti išli a hodili mi link na csfd a tam som si prečítala prvú vetu:
"Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu"
a viac mi nebolo treba, tak som išla
film ma celkom zaujal, ono to bol v podstate môj prvý z takéhoto prostredia, keďže som do minulého roka filmy takmer vôbec nepozerala
a najviac sa mi páčila tá scéna ako zožral tie ultra power prášky po záruke a potom išiel domov autom a myslel si že nenabúral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
cim netvrdim, ze ten film je zly
a naj scena je samozrejme ked pozil tie tabletky ci co to bolo po zaruke
najviac sa mi asi pacila scena, ked povedal ze "There's no nobility in poverty. I've been a poor man, and I've been a rich man. And I choose rich every fucking time."
moja najobľúbenejšia scéna bola, ako mali na tej lodi v takých drinkoch ako dekoráciu stonky celeru. cool.
"Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu"
a viac mi nebolo treba, tak som išla
film ma celkom zaujal, ono to bol v podstate môj prvý z takéhoto prostredia, keďže som do minulého roka filmy takmer vôbec nepozerala
a najviac sa mi páčila tá scéna ako zožral tie ultra power prášky po záruke a potom išiel domov autom a myslel si že nenabúral
nedal mi ten film nic okrem dicapria, ktory snupe kokain a ma pestru paletu vulgarizmov
neviem no, celkom v pohode to bolo podľa mňa, hoci nemám potrebu si to niekedy v blízkej budúcnosti pozrieť znovu.