Bla bla bla....stretla som sa s chalanom..len tak f škole...sme sa povyprávali..nie?...to bolo asi thak pred mesiacom.....teraz sme sa moc ani nestretávali....a keď sa náhodou stretneme...kuká na mňa ako keby ma kcel zabiť..no ostala som f poslednom čase
boze... tak ked sa nezdravite tak to ma asi minimalne sance, ne?? kokos naco sa pytas vobec?? a inak ty ho preco nepozdravis?? boze... ze ja vobec odpovedam na taketo prihluplosti...
Nie možno sa tak isto bojí teba ako ty jeho neviem skúste sa stretnúť mimo školy nieako sa dohodnite cez telefóny a stretnite sa v piatok večer sami a tak si pokecejte uvidíš je to 100a jedno. A na jeho spolužiakov sa ty môžeš vykašlať asi mu len zavidia. Tak sa neboj a skús spraviť ty prvý krok a ak to nevíde tak si to aspom skúsila.
No uvediem na správnu mieru...on totižto nikdy nemal babu....o žiadnu nestojí...mám takú info..no keď sme sa stretávali..tak bol riadne f pohode...a tak...no lenže ja sa prbvý krok nieže han/mbím urobiť ale proste nie som i istá...a keby som sa s ním mala potom stretávať 5 rokof na tej istej škole..ccc
no tak po prve: ked nemal este ziadnu babu tak je mozno gay. ale nemusi byt... a co takto byt jeho prva?? po druhe: co ti to tak vadi ze sa s nim budes stretavat dalsich 5 rokov boze... sak sama hovoris ze sa ani moc nestretavate, tak co... jezisi ale co ja zas sem pisem do takej pridrbanej diskusie?? som znechuteny zo seba...
to zipporah: to je blbost ze jak sa chova v danych situaciach je v minuse... on sa proste chova jak sa chova ... kazdy sme nejaky... neni ze plus a minus... je proste tommyhot aon sa chova ako tommyhot, je aio a ja sa chovam ako ja , ty sa chovas ako ty... ale ne ze dobrew alebo zle... kazdy sa chova tak aky je...
uvedomte si ze sice toto je net, a realita je realitta, ale neverili by ste ako toto ovplyvnuje vas charakter!, tu su pre vas ludia cudzi tak ako na verejnosti, a tym nenadavate len preto, ze povedia nejaku blbinu, prejavujete urcite ovladanie, ale tu sa chovate jak nejdem hovorit co
Ale pre Elku: co ti pomoze ze si to sem drbla na net? Nemas kamaratky? Uz ste ludia ozaj asociali co ziju len pri PC a spolocensky zivot 0 bodov? Je mi z vas zle....
Zipporah uz zacinas byt trapna s tymi twojimi kaznami.. Ano chowam sa tak aj na werejnosti, wed ked je niekto jebnuty tak preco mu to nepowedat? Bol by som aj slusnejsi, ale na tomto fore to zjawne nejde..
Jaaaj babena...sak co sa tu nas pytas ci mas sancu? Saaak sa jeho opytaj.... a btw ked nemas rada jeho jebnutych kamosov nezacinaj si s nim... lebo hadam len kooooli tebe sa s nimi neprestane bavit.... ta ked uz si toto myslis...jak naivna musis byt...
LOL. Zipporah fakt trapne. Ako povedal tommyhot, ked je nekdo jebnuty preco mu to nepovedat ?
A kurwa ked som mal 16 rokvo taketo problemi som neriesil cez internet hoci som ho uz v tej dobe doma mal ... Dopice jak jej moze nekdo poradit ? Na hentaku prijebanu otazku ? Jasne ze ta chce, povedzmu ze fajka za 500 to je tajna rec chlapov a mas ho zbaleneho. A jeho kamaratom co davaju nemiestne poznamky povedz fajka ze 700 nech si ten tvoj vyvoleny mysli ze ho vacej lubi.
A potom posli tu hlasku co povie do microsoftu, sam bill gates sa ty na to pozre a neco ty naprogramuje.
Majlos:Ako ak to bereš takto tak diskusne fora by uz nemuseli ani byt....myslis ze moje kamosky o tom nevedia alebo co???Boa ked nevies nezaparaj zbytocne....a It...diky...ze sa aspon trochu venujes teme =oD..mozno vyskusam..ked budem vo vysoko kvalitnej nalade...
Elka: predstav si ze nemas internet (ked som mal tolko rokov co ty som ziadny net nemal), jak to budes riesit? Napises do nejakeho jebnuteho casopisu? Princip je v tom, ze ludia si vyberaju hned to najlahsie a najstupidnejsie riesenia problemov - jebnut to na net. Ale jak ti moze niekto pomoct, ked ta nepozna, nepozna ani okolnosit situacie. A uz som povedal, internet nici normalnu komunikaciu medziludsku zoci voci.
Vies a diskusie su tu na to, aby sa kecalo o niecom zaujimavejsom ako to, ze sa ty nevypravas s nejakym tragedom.
No Majlos...ale predstav si ze som to pochopila...boa ja a naivna???No mas pravdu ze to nici komunikaciu a tak..lenze pre kazdeho je zaujimave nieco ine a premna je f tomto case zaujimave prave toto...a ked sa ti nepaci tak sa len zasmej jaka som tupa a chod inde....ked s tym mas problem....
jaaaj coldtommy, hluposti uz pises, hluposti, si nielenze pyšný ale aj jednosmerne založený, otvor mozog, nie jazyk, ale mozog, a nepisala som ze ty sa lahko presadis? pisala, ale pisala som aj to, ze tvoj zivot bude len tazko s takym postojom k ludom prebiehat v pokoji a v usporiadanosti
a P3tula: v pohode, lebo mas pravdu, ja som temperament burlivy, ale naucila som sa ovladat a hlavne nie za kazdu cenu povedat co si myslim, lebo prave take povahy ako je tommycold a spol. ukazuju svoje slabe stranky svetu
P3tula ked sa naucis prawopis potom sa mozme porozprawat.
Zipporah a co ma po pokoji a usporiadanosti? Co ked po tom netuzim? to je asi moja wec nee? tak sa do toho nestaraj. Dakujem.
A ake slabe stranky? Ja ziadne nemam.. To ze nemam take nazory ako swetaaa Zipporah neznamena ze mam nesprawny postoj k ziwotu a ze mam zle nazory.. My to pripada tak ako keby ti jedina tu mas prawdu a wsetci ostatny sme tu wypatlanci..
neupozornuj druhych na pravopis ked ty sam nevies napisat sväty so sirokym ä, lebo urcite sam vies ze svety je nieco inee(nie nemyslim svetsky , to len na margo, a preco sa staram? lahka odpoved, urazas tu ludi ubohymi slovickami a ubohejsimi odpovedami, ty by si sa nemal starat do "blbcov" co zakladaju blbe diskusie, a tu ukazujes , aky si slaboch, clovek preukaze silu v mlčaní v spravnej chvili, teba vsetko rozculuje, este mi tvrd ze si flegma, a uz sa budem po zemi valat od smiechu, co pises, to ma prave na ludi rozculuje ta hnusna vlastnost hypersebavedomia, a to uz vlastne ani nie je sebavedomie, je to otravneee, nici to vztahy, strasna komunikativnost s beznymi ludmi, a okrem toho, povedala som, ze mas zle nazory? ty vecsinou davas nazory z "teenagers super coool" slovnika, co pouziva polka slovenska, neviem ci je toto nazor: fuck, cool, lol, a podobne pišoviny (naš milááášššek DDD), ta što na to mame odpovedat, bratku, haaa? svoj postoj k zivotu este urcite budes meniť, a znova pisem, ze som nepovedala, ze mas nespravny postoj k zivotu..jak by som to mala vediet? chvalagalaxiám, ze ta neznaju osobne , obavam sa, ze moj široky zaber klepol po hranici alá tommmycold
Mam wo windoze nastawenu anglicku klawesnicu (diakritika nepatri do pocitacow a toboz ne na net..) a mAkcene a podobne kktiny mi tu nefunguju, cize za to som napisal swety..
Pozri mna netrapi ze som pre teba ubohy, ak mas problem s mojim slownikom je mi to sedem mna taketo jebnute komentare wobec nerozhadzu.
A k tym mojim nadawkam. Mne sa to paci a rad si ponadawam a urcite s tym neprestanem, len koli tomu ze si nejaka zipporah zmysli. Ked si chces testowat swoje wodcowske schopnosti a chces niekomu rozkazowat, chod do skolky medzi male deticky oni ta mozno budu pocuwat.
chvalagalaxiám, ze ta neznaju osobne - aspon w niecom sa zhodneme
DD no jooo, s tou gramatikou, ja mam v prdeli ako kto pise, ani raz son nekritizovala, ale ty si tam tusim na daku tu pisal, a pri tom sam pises podobne, ta što, chyby se vloudí, a prosim ta odkial ty vies, ze ja chci rozkazovat? nevkladaj situacne zalezitosti, lebo...chvalagalaxiám, ma neznas
tommyhot ty lolko... co sem trepoces pravopis... to je trapne niekoho upozornovat na pravopis, hlavne ked ten niekto ani pravopisnu chybu nespravil. tuk tuk... na viac sa asi nezmozes... ale to je 1, bo tvoje nazory mam hlboko niekde v pecku... kedze nemaju ziadnu vahu...
lolko ukaz mi moju gramaticku chybu... a opovaz sa mi ukazat slovo vypravat, len preto ze je to nespisovne... lebo inteligent by mal vediet ze to s gramatikou nema nic spolocne... a tym "TI" si to zabil
Zipporah: Mno mam to s tych twojich nazorow ktore sa mi stale snazis nepriamo wnucowat.. Ako keby si potrebujes nieco dokazat alebo co..
P3tula: Ked nemaju moje nazory ziadnu wahu tak na co sa ozywas? To si az taka uboha ze musis komentowat nieco co pre teba nema ziadnu wypowednu hodnotu?
Chwala Bohu ze po tom netuzis ja som na tom na stastie uplne rownako..
zalezi na tom, ake su to situacie a ak to zhrniem, tak je to pol na pol, i aio i strom maju pravdu, teda ja suhlasim s aiom, no a co sa tyka coldtommyho,tak vnucovat nevnucujem nic, pisem si nazor dorici, nikoho nemam v umysle meniť, beriem ludi takych, aki su, a s tym dokazovanim si sa sekol, lebo ty sa uc akceptovat nas, ide o to, ze kazdy v nas ma svoju pravdu, tak sa nerob rebelom, ze len ta tvoja existuje
chyba ti zakladna vlastnost a to zvedavosť, ktora je v zivote dolezita, teda pytat sa pytat sa pytat sa, priciny dovody, ale to nie je len tvoj pripad, pisem to pre mnohych
aľe utocit, to je vase! hadat sa, konflikty,napätie, pisanie blbosti, a preto je tu kopec nezmyslenych diskusiíí, skoda recciiiii, uz som sa hrabala v starsich diskusiach, lebo toto je tu zalostne, vo filozofovani su celkom pekne dve temy, chote kuknut, s tymi rastlinami a rovnovahou v zivote:o)
A zas. Dpc ako mozes wedet co mi chyba a co potrebujem? Chces powedat ze tym mi nepriamo newnucujes swoje nazory, co mam na sebe zmeni t pod? Ja som zo sebou spokojny tak chod rypat do niekoho ineho. Newjem preco si furt musis dokazowat ze ty si ta najlepsia a ze twoje nazory su tje najnormalnejsie?
Neviem preco by som mal so svojimi nazormi cakat. Neviem preco by som mal byt mili na niekoho, kto si to nezasluzi, neviem preco by som mal nanho setrit sprostymi slovami.
Vies ono v dnesnej dobe sa prebojujes len ked si drzy a priami. To mas jak s autom, ked ides v kolonach, a niekam sa surovo votries aj ked si nemal prednost. Ak by si nebol drzi a priebojny, stal by si tam jak kar dalsich 5 min, namiesto toho si sa prebojoval a budes v cieli rychlejsie.
Reakcia sofera, ktoremu si vbehol do cesty moz byt tiez dvojaka. Bud je tipu zipporah, co znamena ze len ticho pribrzdi a zaradi sa zanho, alebo si niekto iny, co si nenecha srat na hlavu, poriadne ho vytrubi natolko, ze ten clovek sa ospravedlni za to co spravil.
Takisto to je s clovekom, ak ty niekto serie na hlavu (napr tvoj sef)a zameta s tebou, mozes sa proti tomu osocit, povedat mu do oci co si o nom myslis, alebo si v klude nechas srat na hlavu. Ak zvolis druhu moznost, mozno budes mat dobry vztah zo sefom, ale to je asi tak vsetko. Budes prenho len babka, s ktorou moze manipulovat a vie ze mu nebudes vzdorovat.
Ak vsak vies vzdorovat, tak povecsinou mozno nebudes za najlepsie zo sefom, ale budes mat respekt, bude vediet ze s tebou nemoze len tak zametat. A ak ma dotycni trocha v hlave, bude vediet ze ste ambiciozny clovek co si stoji za svojim cielom.
Zivot je o tom aby si si vyticila svoj ciel a isla za nim. Bezhlavo dopredu. Neustupovat ludom ktory si to nezasluzia.
No nemam k tomu co dodat len ze s tebou suhlasim. Swet od jakziwa patril zdrawo (ale aj nezdrawo) arogantnym a sebawedomim ludom ktory si isli bez hlawo za swojim cielom bez akychkolwek ustupkow..
A Zipporah dufam ze nezacnes s tym ze ked si nenechas srat od sefa na hlawu ze ta prepusti alebo co.. Moja mama sa zo zaciatku prawidelne hadala s majitelom (wlastne on furt rypal do nej) a aj weducim firmy a teraz si uz ani jeden nedowoli na nu otworit papulu.. Proste si wybudowala respekt..
a ako ty vies ze ja sa myslim , ze som najlepsia a si nieco dokazujem? prestan pisat take voloviny aj ty
to It: jasne, ze clovek musi byt priebojny, a co tym mate na mysli? byt vulgarny na nete? to je vase sebavedomie a arogantost? tieto vlastnoti su o inom, nie o kydani na ludi na nete
a ani nevies ako som to myslela s tou zvedavostou a ani ti to nemienim vysvetlovat ked ti nezapína, zite si
Jaj ty lolka sprosta. Co tu zas vypravas o tom ze si zas myslela len net. Kurnik cely cas sa nas tu pytas ci takto rozpravame aj na verejnosti
"Aio, cize tak sa chovate aj na verejnosti? nechci mi povedat ze v obchode nadavas pred vsetkymi, alebbo v skole za kaazdou blbou vyhlaskou DDDDDDD"
Takze sa zobud a neser si laskavo do huby, sak ty uz ani nevies o com sa tu pise. Hadame sa tu o tom ake to je v real zivote, a ty ked povieme par argumentov, vytahnes zase na nas tento net.
Hlavne ze si povedala
"lebo prave take povahy ako je tommycold a spol. ukazuju svoje slabe stranky svetu ", toto fakt nie je slaba stranka neviem o co ty ide, a ked sme sa zacali o nicom bavit tak sem zas laskavo netahaj net.
Ide tu o to ze ty tu mas slabu stranku. Nie my. A skus pouzit nejaky normal argument alebo ser na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Nie možno sa tak isto bojí teba ako ty jeho neviem skúste sa stretnúť mimo školy nieako sa dohodnite cez telefóny a stretnite sa v piatok večer sami a tak si pokecejte uvidíš je to 100a jedno. A na jeho spolužiakov sa ty môžeš vykašlať asi mu len zavidia. Tak sa neboj a skús spraviť ty prvý krok a ak to nevíde tak si to aspom skúsila.
A kurwa ked som mal 16 rokvo taketo problemi som neriesil cez internet hoci som ho uz v tej dobe doma mal ... Dopice jak jej moze nekdo poradit ? Na hentaku prijebanu otazku ? Jasne ze ta chce, povedzmu ze fajka za 500 to je tajna rec chlapov a mas ho zbaleneho. A jeho kamaratom co davaju nemiestne poznamky povedz fajka ze 700 nech si ten tvoj vyvoleny mysli ze ho vacej lubi.
A potom posli tu hlasku co povie do microsoftu, sam bill gates sa ty na to pozre a neco ty naprogramuje.
Vies a diskusie su tu na to, aby sa kecalo o niecom zaujimavejsom ako to, ze sa ty nevypravas s nejakym tragedom.
Elka: aj ja sa chcem zasmiat mozem? =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobre stacilo
clovek, ktory na ulici druhym vyprava ze su jebnuti, musi byt horsie na tom ako ti jebnuti
Zipporah a co ma po pokoji a usporiadanosti? Co ked po tom netuzim? to je asi moja wec nee? tak sa do toho nestaraj. Dakujem.
A ake slabe stranky? Ja ziadne nemam.. To ze nemam take nazory ako swetaaa Zipporah neznamena ze mam nesprawny postoj k ziwotu a ze mam zle nazory.. My to pripada tak ako keby ti jedina tu mas prawdu a wsetci ostatny sme tu wypatlanci..
Pozri mna netrapi ze som pre teba ubohy, ak mas problem s mojim slownikom je mi to sedem mna taketo jebnute komentare wobec nerozhadzu.
A k tym mojim nadawkam. Mne sa to paci a rad si ponadawam a urcite s tym neprestanem, len koli tomu ze si nejaka zipporah zmysli. Ked si chces testowat swoje wodcowske schopnosti a chces niekomu rozkazowat, chod do skolky medzi male deticky oni ta mozno budu pocuwat.
chvalagalaxiám, ze ta neznaju osobne - aspon w niecom sa zhodneme
P3tula: Ked nemaju moje nazory ziadnu wahu tak na co sa ozywas? To si az taka uboha ze musis komentowat nieco co pre teba nema ziadnu wypowednu hodnotu?
Chwala Bohu ze po tom netuzis ja som na tom na stastie uplne rownako..
Neviem preco by som mal so svojimi nazormi cakat. Neviem preco by som mal byt mili na niekoho, kto si to nezasluzi, neviem preco by som mal nanho setrit sprostymi slovami.
Vies ono v dnesnej dobe sa prebojujes len ked si drzy a priami. To mas jak s autom, ked ides v kolonach, a niekam sa surovo votries aj ked si nemal prednost. Ak by si nebol drzi a priebojny, stal by si tam jak kar dalsich 5 min, namiesto toho si sa prebojoval a budes v cieli rychlejsie.
Reakcia sofera, ktoremu si vbehol do cesty moz byt tiez dvojaka. Bud je tipu zipporah, co znamena ze len ticho pribrzdi a zaradi sa zanho, alebo si niekto iny, co si nenecha srat na hlavu, poriadne ho vytrubi natolko, ze ten clovek sa ospravedlni za to co spravil.
Takisto to je s clovekom, ak ty niekto serie na hlavu (napr tvoj sef)a zameta s tebou, mozes sa proti tomu osocit, povedat mu do oci co si o nom myslis, alebo si v klude nechas srat na hlavu. Ak zvolis druhu moznost, mozno budes mat dobry vztah zo sefom, ale to je asi tak vsetko. Budes prenho len babka, s ktorou moze manipulovat a vie ze mu nebudes vzdorovat.
Ak vsak vies vzdorovat, tak povecsinou mozno nebudes za najlepsie zo sefom, ale budes mat respekt, bude vediet ze s tebou nemoze len tak zametat. A ak ma dotycni trocha v hlave, bude vediet ze ste ambiciozny clovek co si stoji za svojim cielom.
Zivot je o tom aby si si vyticila svoj ciel a isla za nim. Bezhlavo dopredu. Neustupovat ludom ktory si to nezasluzia.
Nie uhybat kazdej prekazke a ticho mlcat.
No nemam k tomu co dodat len ze s tebou suhlasim. Swet od jakziwa patril zdrawo (ale aj nezdrawo) arogantnym a sebawedomim ludom ktory si isli bez hlawo za swojim cielom bez akychkolwek ustupkow..
A Zipporah dufam ze nezacnes s tym ze ked si nenechas srat od sefa na hlawu ze ta prepusti alebo co.. Moja mama sa zo zaciatku prawidelne hadala s majitelom (wlastne on furt rypal do nej) a aj weducim firmy a teraz si uz ani jeden nedowoli na nu otworit papulu.. Proste si wybudowala respekt..
to It: jasne, ze clovek musi byt priebojny, a co tym mate na mysli? byt vulgarny na nete? to je vase sebavedomie a arogantost? tieto vlastnoti su o inom, nie o kydani na ludi na nete
a ani nevies ako som to myslela s tou zvedavostou a ani ti to nemienim vysvetlovat ked ti nezapína, zite si
"Aio, cize tak sa chovate aj na verejnosti? nechci mi povedat ze v obchode nadavas pred vsetkymi, alebbo v skole za kaazdou blbou vyhlaskou DDDDDDD"
Takze sa zobud a neser si laskavo do huby, sak ty uz ani nevies o com sa tu pise. Hadame sa tu o tom ake to je v real zivote, a ty ked povieme par argumentov, vytahnes zase na nas tento net.
Hlavne ze si povedala
"lebo prave take povahy ako je tommycold a spol. ukazuju svoje slabe stranky svetu ", toto fakt nie je slaba stranka neviem o co ty ide, a ked sme sa zacali o nicom bavit tak sem zas laskavo netahaj net.
Ide tu o to ze ty tu mas slabu stranku. Nie my. A skus pouzit nejaky normal argument alebo ser na to.