nooo ucim sa ucim este velmi nestresujem, ale aj to pride po case.....dnes som si presla cast litiky a mam dost vsetkych autorov a blbe je, ze sa mi zacinaju pliest .........
haa ked som si zohnal zosit zo sloviny z prvaku a druhaku a bolo to dokopy 240 A4riek dost malym pismom a zahrnovalo to len 12 okruhov z 30 tich rozhodol som sa ze najlepsia volba je na slovinu uplne srat
anglina sa neni co ucit
jedine mozno sa do matiky a informy pozrem ak sa mi bude chciet
mno pracujem na slovencine od pondelka a este asi zajtra a potom anglina stvrtok piatok a sobota a potom nedel na zopakovanie a potom mam odborne 22.5 to je piatok takze za utorok, stredu a stvrtok 8 odbornych predmetov co uz terz viem ze je nonsens...shit...
ja som na bilingvalnom, takze som piatacka a zo sloviny som maturovala minuly rok..chvalabohu, lebo by sa mi to teraz s ostatnymi troma predmetmi ucit nechcelo...uz tak mam dost nosku....ale drzim vsetkym palce....urcite to kazdy da, o tom nepochybujem, ide len o to, na aku znamku ....
este neviem dobru kopu z tych 180 otazok z bioly a chemie,slovencinu a nemcinu som este nevidela...este dnes a zajtra musime ist do skoly dokoncit labaky,ale snad vsetko postiham..
V pohode... zostáva mi už len 50 strán obsahov literárnych diel, 100 strán ekonomických poučiek a xx strán anglických textov... v pohode.... určite aspon takých 20 z tých 50+100+xx strán prečítať stihnem .... bude ako nebolo...
18. o 8.00 ako prva nastup na SJ a NIC Z TOHO NEVIEEEEEEEM!!!co sa naucim,na dalsi den si to nepamatam.to je taka stupidita!!!do riti aj s maturitou zo slovenciny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ostatnym vela stastia.
ale inak vela stastia
ale ziadne stresy, to neee
este nikdy nebolo tak, zeby nijak nebolo
@5 aj ja mam biologiu, ja mam k nej matiku, to je taka dziva kombinacia na ucitelstvo
slovencinu som sa zacal vcera, a nejde mi to dako do hlavy...
nosku sa este len budem ucit, teda len filozofiu, ostatne viem..
a matika, tak to je moja smrt, zistujem ze neviem vobec nic
chapem par dokazom a asi piatim prikladom, to je vsetko..
anglina sa neni co ucit
jedine mozno sa do matiky a informy pozrem ak sa mi bude chciet
Vsak dajako bude, hadam sa stastie usmeje
Tripanozoma:menavkobicíkovce, podkmen bicikovce
Pletiva: zlozite delenie...ale viem (paren..., prozen..., kolen..., sklerenchymaticke)(krycie, vodive, zakladne)(delive, trvace)
v pohode otazky si dal
o takomto case som uz trosku histercila ale nakoniec som to zvladla...
drzim palce vsetkyyyym nebojky zvladnete to
good luck
a ja vám poviem len jedno...nikdy si nenechávajte tú jednu prekliatu otázku, ktorú sa nenaučíte, lebo to, že si ju vytiahnete, ozaj platí
a len tak NJ sa nebudem ucit,co sa uz na tom da ucit
a chemiu biolu som si uz presla.
len ta SJ :S:S omg