ale to sa asi nenazyva volskym okom uz, lebo ja zasadne chcem aby sa zltko roztieklo v tom
a s knedlou som to este nevidela jest (a ani to velmi nechcem skusat, kedze tie uzasne maslove zemiaky od mamicky su z polovice dovod preco mam spenat tak rada
@nenay zemiaky však majú jednu nevýhodu - sú výborné len čerstvé... takže ak ostane špenát aj zemiaky, potom čo? Ohrievané zemiaky sú hnus takže zem. knedle majú výhodu
@nenay cele zle ved najlepsie na tom je to, kd prepichnes zltok lyzicou a on ti pekne na nu vytecie, mozes to trochu posolit a sup do ust, proste mnaaam :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@moonlawoo že? aj mňa pri takej dobrote
a s knedlou som to este nevidela jest (a ani to velmi nechcem skusat, kedze tie uzasne maslove zemiaky od mamicky su z polovice dovod preco mam spenat tak rada
Zemiacky uvarene s maslom a 2ks volske oko poprosim!
Minule som varila a bola to mnamka!
Ok ale ja jem všetko s kidney beans, ktoré sú mojím hlavným zdrojom obživy
Ak by ako rastlinný druh vymreli, tak si ho viem predstaviť so zemiakovou kašou.
a ako prilohu bud chlieb, par. knedlik alebo zemiaky, ale tie mi k tomu velmi nepasuju
Ale ja mám najradšej prívarok s chlebom (najlepšie čerstvým, ešte s chrumkavou kôrkou) a vajíčkom: buď vareným, alebo volkým okom