Máte aj tzv. hluché dni? ... keď napr. sa vôbec nestretnete, nenapíšete si, alebo si napíšete jednu správu,....napr. že idem do roboty ráno a potom nič...
Alebo ako dlho ste boli vo vzťahu a bez kontaktu so svojim partnerom? (neratajme planovane vylety)
kedže bývame spolu, tak to dosť dobre nejde ale máme také chvíle, že sa zavrieme každý do jednej izby a nevidíme sa trebars aj cele poobedeie alebo cez weekend aj cely den... ale to hlavne kvoli praci a tak... v osobnom kontakte inak mame prestavky pomerne casto, opat kvoli praci ale o to viac si piseme... takze sme v podstate v kontakte stale uplne bez kontaktu sme boli max. asi 8 dní...
Nebol by som s osobou, s ktorou by som musel byť každý jeden skurvený boží deň v kontakte. Som taká povaha... občas potrebujem pauzu od interakcie s ľuďmi a to zahŕňa úplne každého.
Práve tieto hluché chvíle viedli k tomu, že sme sa rozhádali, lebo aj týždeň sme sa nevideli ani si nepísali... A potom keď som jej napísal tak som bol ešte za otravného idiota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov