Až mi vyhŕkli slzy, keď som si prečítala jeden článok o týchto prekrásnych tvoroch, ktoré sú na pokraji vyhynutia kvôli tomu, že ich ľudia zabíjajú pre ich dokonalosť a charizmu, ktoré z nich vyžarujú. V prírode žije už len okolo sto druhov, no našťastie
pochybujem, že ich ľudia zabíjajú pre ich charizmu - keď tak kvôli kožuchu, ktorý je naozaj nádherný
a neviem, nepáči sa mi predstava, že by sme ich mali chovať - sú to divoké zvieratá, ktoré by mali byť v divočine, nie v klietkach - treba robiť maximum pre ich ochranu, strčiť ich do koterca mi príde iba ako menšie zlo
a to sa samozrejme týka všetkých živočíšnych druhov, nielen tých na pokraji vyhynutia
@mirkova to nieje žiadny koterec... pozri si stránku www.tigre.sk .. majp tam obrovský výbeh a mnoho vecí, ktoré ich zamestnajú a ľudí, ktorí sa o nich starajú... tak radšej nehovor nič, keď nevieš o čo ide !
@camilla - a prečo hneď útočíš? pýtaš sa na názor a keď je odlišný od tvojho, hneď som ja tá hlúpa? a ty máš 34? moja 12-ročná sesternica sa správa dospelejšie ako ty
pre každé divé zviera je určite prirodzenejšie byť vo voľnej prírode... môžu mať výbeh obrovských rozmerov, ale nič im nevynahradí slobodu
a že ľudia sú inteligentný druh neviem, aký "inteligent" to vyslovil, ale mne nepripadajú inteligentné pokusy na zvieratách, zabíjanie zvierat a aj ľudí, ničenie prírody a celej planéty... nechápem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a neviem, nepáči sa mi predstava, že by sme ich mali chovať - sú to divoké zvieratá, ktoré by mali byť v divočine, nie v klietkach - treba robiť maximum pre ich ochranu, strčiť ich do koterca mi príde iba ako menšie zlo
a to sa samozrejme týka všetkých živočíšnych druhov, nielen tých na pokraji vyhynutia
pre každé divé zviera je určite prirodzenejšie byť vo voľnej prírode... môžu mať výbeh obrovských rozmerov, ale nič im nevynahradí slobodu
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Ale takých zvierat na pokraji vyhynutia je viac