Tiez som videl asi len mrtvu nevestu, ale velmi sa mi to pacilo Boli tam uzasne vtipne sceny a pointy. Patri to k mojim the best. Dokonca mam z tej rozpravky aj jednu scenu v linkoch
tiež ho mam rad (beetlejuice, strihoruky edward,charlie a tovaren na cokoladu). milujem film sleepy hollow (ospala diera)- poznáte? Tim Burton, Johnny Depp a k ich parti zakonite patrí režiser Jim Jarmusch a hudobnici ako Pearl Jam a Neil Young. Super povedená sebranka.
Moj milacik zboznujem vsetky filmy ktore som od neho doteraz videla a vsetky povazujem za perfektne (Planetu opic som nevidela... neviem ci bohuzial alebo nastastie
milujem ponuru atmosferu jeho filmov... nie je mozno naj reziser, ale jednoznacne najoriginalnejsi... a nesuhlasim s nazorom, ze vykrada sam seba...
Tim Burton + Danny Elfman + Johnny Depp + Helena Bonham Carter = dokonaly filmovy zazitok
Tim Burton je záruka kvality. Vynikajúca výtvarná stránka, čierny a morbídny humor, tak to mám rád ... Najradšej od neho mám Ospalú dieru (dokonalosť), Nožnicovorukého Edwarda, Batman sa vracia a Mŕtvu nevestu... A samozrejme aj Predvianočnú nočnú moru, hoci tú Burton nerežíroval (stojí iba za námetom a produkciou). Ale odporúčam všetky jeho filmy. Zatiaľ ma ani jeden nesklamal. Dokonca aj tá Planéta opíc bolo fajn sci-fi...
jj súhlasím, Tim Burton + Johnny Depp = SKVELÉ DIELO.....Tim je skvelé režisér, dobrá dávka humoru, či už klasického, alebo niekedy aj čierneho...a ako tu niekto spomínal, dávka temna..to sa mi páči....Zbožňujem filmy Mŕtva nevesta a Sweeney Todd...a sú od Tima...Nevesta bola super, bolo to animované, smutné, romantické, vtipné, temné,....proste skvelý film...a Sweeney sa mi strašne páčil, keďže Johnny je môj najoblúbenejší herec, zas dávka temna, aaaa samozejme spievaaalo sa tam, to sa mi straaašne páčilo, a úúžasný soundtrack to má....a ten smutný paradox na konci filmu??....som sa rozrevala...ked zistil, že to je jeho...teda bola jeho žena, a zabil ju... =´(...
milujem filmy Tima Burtona.. ..a hlavne tie kde hra Johnny Depp..moj najoblubenejsi je Noznicovoruky Edward.. ..a pak vlastne vsetky..vzdy si jeho filmy rada pozrem znova a znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
také milé to je
Kamoška ma s jeho filmami zoznámila a teraz ich mám veľmi rada aj ja, sú také originálne a iné...
milujem ponuru atmosferu jeho filmov... nie je mozno naj reziser, ale jednoznacne najoriginalnejsi... a nesuhlasim s nazorom, ze vykrada sam seba...
Tim Burton + Danny Elfman + Johnny Depp + Helena Bonham Carter = dokonaly filmovy zazitok
Náhodou vo Sweeneym bola pekne zobrazená závisť,zúfalstvo,..hnev a následná pomsta,..a samozrejme zúfalé činy,ked treba povzbudiť biznis
(Len ked prvého ujka zarezal,čo sa prišiel dať oholiť,tak som sa normálne zlakla )
ale každopádne hodnotím tento temný muzikál medzi najlepšie filmy ,čo som za poslednú dobu videla
Odporucam vsetkym, kto si lubuju filmy kde sa straca hranica medzi skutocnostou a fantaziou a kde do konca netusite, ktore je ktore
Inač aj Predvianočná nočná mora je super