Dnes som si uvedomila, že som sa mala dať radšej na nejaký šport, v ktorom by mi stačilo spoliehať sa sama na seba... Ja totiž tancujem a ako skupina sme dostali nomináciu na Majstrovstvá Európy, ktoré sú (podotýkam) UŽ o dva týždne. Dnes sme mali tréning
Ja robím cyklistiku a beh do vrchu (nomináciu na MS som ale zatial nedostal a ani nedostanem , individuálne športy, a tiež mám takýto problém. Tréningy si organizujeme sami a často sa stane, že musím ísť sám a to je nuda. Ostatným sa nechce, alebo majú nejaké "povinnosti". Individuálne tréningy by Ťa chvíľku bavili, ale potom by Ťa to omrzelo...
Mozno keby si ty tak krcovito netrenovala, vyhrate to
Pointa je v tom, ze v kolektivnych sportoch je dolezitejsie ako cokolvek ine rovnake zmyslanie, a ak tam idete prvykrat, tak potom ani nedufaj, na premiere malokto boduje, ale drzim palce aj tak
to duri: viem ako to je, isty cas som robila cezpolny beh...a ked sme teraz vsetky spolu, tak je to super, ale vzdy pred sutazou sa to takto dokasle, lebo pripravu mame cez prazdniny...no dufam, ze dnes nas pride viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Pointa je v tom, ze v kolektivnych sportoch je dolezitejsie ako cokolvek ine rovnake zmyslanie, a ak tam idete prvykrat, tak potom ani nedufaj, na premiere malokto boduje, ale drzim palce aj tak
to typek: ja tancujem aj ako solistka ale ideme aj ako skupina kde nas je 15...a to sa neda natrenovat ked je nas na treningu 9...