ist von s priatelmi,tesit sa z vianoc,rozbalovat darceky, stavat snehuliaky,gulovat sa,sankovat,lyzovat vsetko mozne aj ked mnoho z toho je pre deti ale zijeme len raz a preto si to treba uzit
@salwiska : jaaaaj... tak to už heej Heh tak vieš ako...ja neviem na čo jazdíš Ja napríklad na snowboarde nejazdím.. Ja vlastne nejazdím na ničom...teda aspoň počas obdobia zimy...Možno tak max. na sánkach..alebo lopári.
.. budem utracat peniaze , ktore dostanem, cize nakupovat, parkrat sa opijem, parkrat sa zhulim, parkrat sa opijem a zhulim, parkrat si dam vf, parkrat pojdem na nejaku party, parktat na nejaky koncert, potom snad chata, gulovacky, sankovacky, to je samozrejme a este asi do kina zavitam, popripade nejaky ten byt... ani nebudem vediet jak a bude 10.1 (tusim vtedy sa ide do skoly) ...ale neskutocne sa tesim uz.. len nech vsetko vyjde aspon teraz.. pretoze poslednych par mesiacov si pripadam ako socka..
To záleží aj na počasí Ak nasneží, budem snowboardovať, lyžovať, korčuľovať sa, sánkovať, gulovať sa a stavať snehuliakov A ak aj nie, budem sa chodiť prechádzať po čerstvom vzduchu, prevetrať si hlavu. Napečiem perníky, budem chodiť k starkým, venovať sa svojmu psovi a samozrejme, budem s najlepšou kamoškou Snáď by som si mohla nájsť čas aj na upratovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Viem, že budem pobehovať s kamarátmi a chlastať... a pôjdeme sa asi aj sánkovať pár krát... Ale nič iné a zmysluplnejšie ma nenapadá.
akože, ja by som bola šťastná ako blcha, keby som mohla len tak pobehovať s kamarátmi.
to mi úplne stačí
a budem mať nový lomo foťáčik čiže sa budem hrať
- učiť sa maturitné otázky zo SJ
- učiť sa maturitné otázky z matematiky
- vypracovať všetky prezentácie, úlohy, blbosti zo školy
- venovať sa svojim záľubám
- zarábať money
- ísť von s kamošmi
je toho veľa, skôr buď rada, že sa je kedy nudiť
ucit sa na maturitne otazky z DEJ
ucit sa na maturitne otazky z GEO
ucit sa Anglictinu
ist sa korculovat, zahrat hokej
ist na kofolu alebo pizzu
kino
hrat sa videohry
spat
jest
varit
upratovat..
toho je tolko, ze to ani za 3 tyzdne nezstihnem..