za dva mesiace to preplatis na naplniach. Tie nove atramentky maju take shitne cartridge, ze sa po 1-2 naplneniach odkaru, kdešto pred 4-5 rokmi som dokazal naplnit čierny kartridž do HP 1315 12x...
@muf mam infos od ludi, ktorym preslo cez ruky ovela viac tlaciarni nez tebe a videli vnutra tlaciarni, ktore pouzivali repasovane cartridge..cisty humus.. Ale pokial mas z tych lacnejsich tlaciarni, tak to moze byt jedno, ale do drahych a kvalitnych tlaciarni by som to urcite neriskovala.
stava sa, ze repasovane naplne vytecu a potom znehodnotia celu tlaciaren..
A nie poznam, ale mam tu pri sebe cloveka, ktory s tym dennodenne pracuje. A dalsia vec, nemienim sa tu s nikym hadat, je kazdeho vec, co si spravi so svojou tlaciarnou, ja som len povedala svoj nazor. Hawk.
@muf mala som na mysli pre bežných užívateľov (pretože z možností tlačiarní, ktoré uviedla zrejme nič profesionálne nechce).. čiže bežné obyčajné (atramentové) HP.
Tie laserové a pre tých náročnejších môžu byť dobré, to sa nehádam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mám prvú - canon a som spokojná
A ceny si pozri na nete
A nie poznam, ale mam tu pri sebe cloveka, ktory s tym dennodenne pracuje. A dalsia vec, nemienim sa tu s nikym hadat, je kazdeho vec, co si spravi so svojou tlaciarnou, ja som len povedala svoj nazor. Hawk.
Tie laserové a pre tých náročnejších môžu byť dobré, to sa nehádam