Sorry že Vás zase otravujem...Mám problem už aj s tlačiarňou som si minule chcela niečo vytlačiť a vyskočilo mi okienko že sa mi dačo v PC vymzalo všetko som vymzala a naspäť nainštalovala a aj ked som spravila toto počítač mi ju nevie nainštalovať ukáže
po internete sa ty pomôže veľmi ťažko, pretože nevieme a nevidíme kedy a ako sa to robí, čo to robí, akú presnú hlášku to vyhadzuje a v akom stave inštalácie, či je všetko dobre zapojené a podobne ... ak hľadáš pomoc treba musíš byť konkrétnejšia ... a popísať podprobne problém ... rovnako to funguje aj na technickej podpore ...
@smajl0 a šak som opíísala ne? je nainštalovana ale inštalacia sa newedela dokončiť pretože tlačiareň nenašlo i ked mi vyhadzuje dole že je pripojena ja to nechapem ..:/
@nathal slovom konkrétnejší som myslel napríklad napísať model tlačiarne, kdo má vedieť či náhodou nemáš tlačiareň za 50€ alebo za 1000€ teda robota čo už aj sám rozmýšla ... pretože možno má niekto podobný problém a bude sa to nájsť na google ... zistí sa aké ovládače tlačiareň používa ... problém môže byť aj v nich ... ale videl by som to v zlej odinštalácii tlačiarne ... pravdepodobne tam ostal nejaký ovládač, ktorý sa háda s tým s ktorým ho chce prepísať a preto sa nebude dať dokončiť ... navrhoval by som ty poriadne poriadne ju odinštalovať a to aj hárdvérovo ... nestačí len vymazať soft, pretože a kzapojíš tlačiareň tak tie inteligentejšie si nahodia základné ovládače ... takže ak odinštaluješ soft ... choď do sekcii pridať a odobrať HW a tam ju odober ... potom ju odpoj od PC a reštartny počítač ... následovne začni novú inštaláciu tak ako od novoty ... teda ťa bude vyzívať o zapojenie tlačiarne v určitom kroku inštalácie ... ak ani to nepôjde ... tak neviem, pretože daný problém nevidím a to je jedná z vecí ktorú neznášam pri Online pomoci ... hlavne keď na druhej strane sedí nejaký antitalent ( nevravím konkrétne o tebe )
@nathal a mam taky napad čo keby si sa mi cez jeden program napojil na comp a uroobil mi to ak maš taky program tak powec thak by si mi to mohol urobiť ..a text dokumnete hovoriť či mam vypojiť tlačiareň alebo čo a mam tlačiareň EPSON STYLUS sx125
@smajl0 a mam taky napad čo keby si sa mi cez jeden program napojil na comp a uroobil mi to ak maš taky program tak powec thak by si mi to mohol urobiť ..a text dokumnete hovoriť či mam vypojiť tlačiareň alebo čo a mam tlačiareň EPSON STYLUS sx125
@nathal pravdepodobne myslíš teamviewer ... ale ja nemám čas sa tu teraz s tým motať ... učím sa na maturity a snažím sa zistiť ako spraviť Karnaughovú mapu, keďže som to vživote nevidel a musím to vedieť ... ak vydržíš do štvrtka čo asi nie tak ty to spravím ... ale otázka znie čo za to ? ...
@nathal vieš ono ani sliepka zadarmo nehrabe ... treba jej hodiť zrno ... ono aj keby ty to príde spraviť nejaký ujo z firmy tak zoberie niečo, inštalácia tlačiarne netrvá pár minút ... a pár krát som tu pomáhal s nejakým problémom ... a tiež to bolo dievča ... ono je zas pre vás ženy typické zohnať si chlapa, ktorí ty to spraví... pretože nechcete riešiť dané problémy sami bolí to ... ono keď budem amť čas sa ty na to pozriem ... srandoval som ... nikdy som nič za pomoc nechcel ... ale no typicky domýšľava ženská
@nathal vieš ono keď sa podarí v stredu zmaturovať ... kdovie či budem v štvrtok k zastihnutiu ... čo takto to skúsiť sama ešte raz ako som to napísal .. vyskúšať to, za to nič nedáš ... naopak získaš dobrý pocit ak sa ty to podarí spraviť samej
@nathal Ja už ani chuť nemam tu radit nieco... Takze ak som pochopil: Tlaciaren mas zapojenu, ale system ju nevie Nainstalovat... Hej? Tak riesenie... Ako aj s tym Arrisom. Zadar si tu tlaciaren aj Typ do Google, trtni k tomu slovo driver a download a ked to najde setko v jednom odkaze, tak to stiahni, daj instalaciu HardWaru cez Ovladaci panel, System das, dalej tam najdes kolonku spravca zariadeni a ked tam najdes nejaky vykricnik, tak to bud pravdepodobne ono, daj tam preinstalovat, zadaj cestu k stiahnutemu Driveru a malo by to ist! Boha, LUDIA!!! NAUCTE SA POUZIVAT GOOGLE! JA TU VECNE NEBUDEM!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ja som sa pytal ci to neni nahodou HP tlaciaren
niečo som našiel tak si prečítaj a môžes skúsiť, už poznámka notice je zaujímavá