pred nedavnom som mala dilemu, ze som vobec nevedela co studovat, teraz mam 2 smery: jedno je tlmocnictvo na FF v BA (anglictina v kombinacii s nejakym netradicnym jazykom) a druhe je MatFyz (ekonomicka a financna matika pripadne manazerska matika)
Porovnávaš MatFyz a tlmočníctvo ? A nejebe ti ? Čo budeš radšej šoférovať, starú škodu 120 ktorú by si ani nenaštartovala, alebo nejakú americkú piču čo jazdí sama, ty len volantíkom točíš ?
@bejkasmejka no vacsina mojich znamych, co studuju na VS, je bud na tlmocnistve, alebo boli a odisli z roznych dovodov - ale mozno to je len vzorka okolo mna
Ja navrhujem podat si prihlasku na obe. Celkovo na takuto otazku Ti tazko niekto objektivne odpovie. Prirovnanie ku skode 120 a americkej bolo uplne odveci, ten prispevok proste ignoruj. KAzdopadne tieto dve skoly sa celkovo porovnavat nedaju, lebo na kazdej studujes nieco uplne ine. EFM na matfyze mozem len odporucit. S FiF UK osobnu skusenost nemam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ktoru skolu prirovnávaš k 120tke? Lebo mne to prirovnanie akosi vôbec nesedi. O.o