Aj vy sa stretávate s tým, že tučný človek hovorí o sebe, že je silný a tak? Ako keby bol svalnatý či čo. Možno sa pod tou hromadou tuku niečo skrýva, ale určite toho nie je veľa. A keď ešte ide pindať na niektorých, že zle cvičia mám dosť.
silnejší je len milšie, prijeteľnejšie synonymum v tomto prípade
jednoducho ak musíš opísať v spoločnosti niekoho, kto je tlstý, nepovieš to takto na plnú hubu, lebo by si ho mohol raniť
povieš že je taký silnejší
nie je na tom nič poburujúce
Tak ano tý hrubsi su aj silnejsi. Ale Ak si to zvycajne zoberies tak nejaky hruby ma 100kg a zdvihne takych 120.. A niekto moze mat 70 a tiez tolko zdvihnut.
Prežíva to stále z dôb dávno minulých, že tlstý=silný a zdravý. Vždy sa na tom dobre pobavím, silu tvoria svaly a hlavne šľachy, chudí ľudia bývajú menej chorí, omnoho ľahšie sa pohybujú, nezadýchavajú sa.
@purenarcissism@neutralnothing zle ste ma pochopili.. ja sa stretávam s tým, že tuční ludia sa povyšujú nad ludi s normal chudou postavou a predstavuju sa ako silný, že dokázu zdvihnut vela a pod. .. a pritom si vsimam ze staci mensi beh a su zadychcani alebo len sedia a pocujem ako tazko dychaju (funia)
@skillet zasran, zavri ústa a poslúchni dumbledora. toto kde sme, bože....
čo ja viem, asi ako píše purenarcissism, na veľmi chudú ženu v spoločnosti tiež nepovedia, že to je tá vyžla/vychrtlina...
proste je to eufemizmus ustálený v spoločnosti, ako keď decku povieš, že mamička išla do nebíčka a nie že zomrela.
@smilerrr to že je niekto tlustý neznamená, že dokáže zdvyhnúť vela
No ale rozlyšuj medzi powerlifterom/strongmanom a tučným človekom
Ak by sa niekedy pokúsil nadomňa povýšiť nejaký tučko tak by som ho zrušil velmi rýchlo.
Samozrejme tym myslím ludí čo nemajú žiadny zdravotný problém a asi tak 25% telesného tuku hore.
@smilerrr jaaaj.. tak to uz neviem... mozno niektori naozaj aj vela zdvihnu a tak, ale ked behaju, tak dychcia, lebo ved samozrejme nie je lahke behat s niecim navyse.. asi je to od pripadu k pripadu..
ale minule som tak rozmyslala, ze ked vidis takeho cca 120 kg chlapa, ze by som od neho nechcela dostat cez papulu, tak som to zobrala z pohladu fyziky moment sily ti vytvori dlzka ramena a sila. ked rozoberies silu mas hybnost, ktora suvisi s hmotnostou a rychlostou, resp. budes mat hmotnost a zrychlenie.. v kazdom pripade tam stale figuruje hmotnost tak mozno preto sa nazyvaju silnymi, pretoze maju fyzicky a zaroven fyzikalny predpoklad byt na to silnejsimi
@skillet asi som podla teba untermensch a myslim si, ze by si si mal zo slusnosti jednu prijebat, ale trosku sa vyjadrim.. taketo nizkointeligentne komenty dava vacsinou candy a o tebe som si myslela, ze v hlave nieco mas...
na koniec male okienko gramatiky (prvykrat to na B robim, ale fakt sa na to nemozem pozerat): tlsti ludia, zdvihnut, rozlisovat, nado (medzera) mna
ja strasne nemozem z toho, kolko synonym existuje pre slovo "tucny"...to asi preto, aby bolo z coho vyberat, lebo necaj boh to povedat na plnu hubu. naco vobec existuje slovo "tucny" ked ho clovek ani za pana nemoze pouzit?
Ja sa hlavne stretavam s tym ze somkazdemu hrozne nesympaticka a to v takej forme ze vyzdvihuju presne to co nie som a zhadzuju to co som, napr ke je v m
Ojej blizkosti tucny clovek, hovoria ze je pevny, silny a blabla a ked nie je nikto taky pri nas, robia narazky na to ze tucna som ja. Ludia seriozne masovo trpia kktizmom a ked ma niekto sere odjebem sa niekam kde som sama a uz nevymyslam teorie o tom ako svet funguje alebo nefunguje a co sa vlatne deje. Nema to cenu. Ked to tam vonku je blbe tak proste budem dnu pripadne este niekam sama vonku. Ako ja uz ludom fakt nerozumiem.
Ja som nikdy nrchapala preco ludia uzivaju slovo "trochu pri sebe"... ked je dakto rozkysnutu na setky svetove strany tak je snad " od seba" nie pri sebe
@myschka Pretože sú takí veľkí, že sa rátajú aj ako oni sami, aj ako vzťažná sústava ich samých definujúca ich polohu.
@skillet Teba by som volil za prezidenta a potom ti kupoval lístky do divadla v nádeji že dopadneš ako Abraham Lincoln. Prípadne ťa hodil tlstým ľuďom nech ťa zjedia
@myschka To neviem, Will Smith vo Fresh Prince-ovi tvrdil, že jeho strýko má vlastné gravitačné pole a to k nemu priťahuje viac a viac jedla.
Neviem aké skúsenosti a vedomosti máš ty a o čom bola tvoja bakalárska práca, možno že máš hlbšiu vedomosť o tomto fenoméne, ak áno, kľudne sa s nami podeľ.
@4 ale vsak silny sa bezne hovori aj plnostihlym zenam, ved ked niekto opise cloveka, ze je silny/silnejsi, urcite nemeria jeho silu, tak co sa nad tym tak vsetci pozastavuju, ked je to len zmiernenie slova tucny
@Smilerrr omnoho častejšie sa stretávam s ľuďmi s normálnou/mierne zaoblenejšou postavou čo o sebe úprimne presvedčene (/zmagorene) hovoria že sú tuční, alebo to o nich úprimne presvedčene (/zmagorene) o nich hovoria ľudia okolo.
@myschka Tak to budeš mať ťažké. Ja som mal podobnú o tom ako vyrobiť zo starých ľudí mlieko Moje výsledky však označili za nepresvedčivé a svedectvo mojej mamy že sa to fakt stalo za vymyslené.
Ale vidím, že aj ty si dobrý človek a snažíš sa posunúť ľudstvo ďalej a to sa ráta. Tipujem, že diplomovku budeš mať o tom ako vyrobiť z tučných ľudí čokoládu.
@goodk ja neštudujem poľnohospodárinu. Venujem sa vysoko profesionálnej vedeckej činnosti, ktorá zahŕňa využívanie ľudských zdrojov v oblasti biochémie a aplikovanej astrofyziky. Čo sa týka tvojej bakalárky, myslím že nápad je to dobrý, lenže výrobu mlieka by som prenechala gravidným ženám, prípadne by sme mohli spolupracovať a vynájsť spôsob, ako predĺžiť možnosť privádzať na svet potomstvo aj starším ženám. Tým pádom by nebolo nutné chovať dobytok, stačilo by podojiť svoju starú matku. Znížili by sa negatívne dopady poľnohospodárstva na kvalitu života úžitkových hospodárskych zvierat, vegáni by boli šťastný a bolo by mlieko pre všetkých, v prípade že by staré ženy boli anorektičky a stratili by schopnosť reprodukcie, bolo by možné ľudskú vzorku posunúť na moje oddelenie, kde by sa z nej vyrobila antihmota, ktorú by sme vysielali do našej obežnej dráhy a zostreľovali ním vesmírny odpad a menšie úlomky meteoritov.
Všetko je to ale čisto hypotetické, treba sa stretnúť a spoločne to prebrať, zvážiť všetky riziká a podobne.
@myschka Nikdy nehovor o poľnohospodárstve ako o druhtriednej činnosti, lebo z nej žiješ, aj ty si piľní poľní aj domajší hospodár a ani o tom nevieš.
To už zaváňa sebeckými záujmamy. Niekto tu plánuje odložiť tehotenstvo do starého veku aby si mohol užívať života a tak sa chce radšej poistiť aby to potomstvo vôbec prišlo. Ale je to neistá cesta, skôr by som odporučil vyjebať sa na výskum, ísť na diskotéku, prilákať chlapov agresívnymi kopulačnými pohybmi a vyjebať sa na výskum.
S tou výrobou antihmoty je to dobrý nápad, ale neviem či si uvedomuješ aké ťažké je vyrobiť antihmotu. Ani ja si nie som istý, ale rátam že budeme potrebovať veľký oheň, aspoň tisíc stupňov celzia a potom nejaké kvalitné značkové skúmavky aby sme ju mali kde dať. Dobre, miesto stretnutia by som navrhoval faru v Hlbokom, lebo tam sa už udiali veľké veci a bolo by veľmi nepravdepodobné aby sme tam na niečo neprišli aj my. Mohla by si ju rezervovať, ja si zatiaľ nechám narásť bradu pod krkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
jednoducho ak musíš opísať v spoločnosti niekoho, kto je tlstý, nepovieš to takto na plnú hubu, lebo by si ho mohol raniť
povieš že je taký silnejší
nie je na tom nič poburujúce
čo ja viem, asi ako píše purenarcissism, na veľmi chudú ženu v spoločnosti tiež nepovedia, že to je tá vyžla/vychrtlina...
proste je to eufemizmus ustálený v spoločnosti, ako keď decku povieš, že mamička išla do nebíčka a nie že zomrela.
No ale rozlyšuj medzi powerlifterom/strongmanom a tučným človekom
Ak by sa niekedy pokúsil nadomňa povýšiť nejaký tučko tak by som ho zrušil velmi rýchlo.
Samozrejme tym myslím ludí čo nemajú žiadny zdravotný problém a asi tak 25% telesného tuku hore.
a tak zatial sa nadomna nikto nepovysoval takze v poho
Chabý pokus , si slabý troll
@hadimistr dostal dnes najmenej 17 ľudí a vidíš sa ho niekde chvastať ???
Ale aby si nepovedal tak ti zvýšim známku o jeden bod
ale minule som tak rozmyslala, ze ked vidis takeho cca 120 kg chlapa, ze by som od neho nechcela dostat cez papulu, tak som to zobrala z pohladu fyziky moment sily ti vytvori dlzka ramena a sila. ked rozoberies silu mas hybnost, ktora suvisi s hmotnostou a rychlostou, resp. budes mat hmotnost a zrychlenie.. v kazdom pripade tam stale figuruje hmotnost tak mozno preto sa nazyvaju silnymi, pretoze maju fyzicky a zaroven fyzikalny predpoklad byt na to silnejsimi
@skillet asi som podla teba untermensch a myslim si, ze by si si mal zo slusnosti jednu prijebat, ale trosku sa vyjadrim.. taketo nizkointeligentne komenty dava vacsinou candy a o tebe som si myslela, ze v hlave nieco mas...
na koniec male okienko gramatiky (prvykrat to na B robim, ale fakt sa na to nemozem pozerat): tlsti ludia, zdvihnut, rozlisovat, nado (medzera) mna
Pekne
@skillet Teba by som volil za prezidenta a potom ti kupoval lístky do divadla v nádeji že dopadneš ako Abraham Lincoln. Prípadne ťa hodil tlstým ľuďom nech ťa zjedia
Neviem aké skúsenosti a vedomosti máš ty a o čom bola tvoja bakalárska práca, možno že máš hlbšiu vedomosť o tomto fenoméne, ak áno, kľudne sa s nami podeľ.
Ale vidím, že aj ty si dobrý človek a snažíš sa posunúť ľudstvo ďalej a to sa ráta. Tipujem, že diplomovku budeš mať o tom ako vyrobiť z tučných ľudí čokoládu.
Všetko je to ale čisto hypotetické, treba sa stretnúť a spoločne to prebrať, zvážiť všetky riziká a podobne.
To už zaváňa sebeckými záujmamy. Niekto tu plánuje odložiť tehotenstvo do starého veku aby si mohol užívať života a tak sa chce radšej poistiť aby to potomstvo vôbec prišlo. Ale je to neistá cesta, skôr by som odporučil vyjebať sa na výskum, ísť na diskotéku, prilákať chlapov agresívnymi kopulačnými pohybmi a vyjebať sa na výskum.
S tou výrobou antihmoty je to dobrý nápad, ale neviem či si uvedomuješ aké ťažké je vyrobiť antihmotu. Ani ja si nie som istý, ale rátam že budeme potrebovať veľký oheň, aspoň tisíc stupňov celzia a potom nejaké kvalitné značkové skúmavky aby sme ju mali kde dať. Dobre, miesto stretnutia by som navrhoval faru v Hlbokom, lebo tam sa už udiali veľké veci a bolo by veľmi nepravdepodobné aby sme tam na niečo neprišli aj my. Mohla by si ju rezervovať, ja si zatiaľ nechám narásť bradu pod krkom.