a zas ber to tak.....tanečníčky musia vyzerať dobre lebo inak sa neudržia... nikomu sa nechce pozerať na babu s nadváhou ako tancuje, ale na pekné telo...
štíhla postava znamená že si neni tlstá...t.j. keď máš 160cm tak by si mala vážiť (odhadujem) cca 45-50... to že bez náznaku obezity znamená proste že nesmieš byť obézna, ani mať sklony k obezite... to je snáď normálne
@sugy1 Prepáč, ale to si snáď robíš srandu! Konzervatórium je miesto, kde naozaj nie je v prvotnom záujme pedagógov naučiť ťa dokonale slovensky, a ani to nepotrebuješ Minimálne pravopis určite nie. Niežeby to bolo vysoko potešujúce, ale je to tak Kebyže sa ešte k tomu pýta na nejakú scenáristiku alebo tak, tak budiš, ale tanec alebo herectvo?
dovolím si oponovať....herci by mali excelentne zvládať ústny prejav v spisovnej slovenčine...nevravím, že sa nesmú niekedy pomýliť pri písomnom prejave, ale aj tak....vyjadrovanie je veľmi podstatné
@nathalicatko Lenže tento ústny prejav nutne neznamená predsa ovládanie "gramatiky", ako ju bral @sugy1 , teda v písanej podobe To si predsa neodporuje
@n0w inak ešte zabudol pripomenúť, že tá kamoška je pevnejšia a je aj Bohom poriadne obdarená Myslím, že na herectvo ti to vôbec nevadí, ak si trochu pevnejšia.
@sugy1 A to má zmysel za každú cenu upozorňovať ľudí okolo seba na gramatické nedostatky? Ja tiež niekedy, keď vidím naozaj fatálnu, do očí bijúcu chybu, tak sa ozvem, ale inak si myslím, že to nie je nijako produktívne.
@sugy1 Ak niekto nemá problém tak písať na verejnom fóre, kde tak píše každý, tak ho takouto poznámkou podľa mňa k tomu absolútne nenavedieš Ale samozrejme, že ťa od toho nechcem odhovárať, je to čisto tvoja vec, ale podľa mňa a podľa mojich empirických skúseností ( ) je to zbytočnosť.
@miselinkaaa Bože môj, Lenka má asi 160 centimetrov a určite okolo 60 kíl, lebo minimálne jej prsia vážia 20. Ale treba povedať, že má toho dosť do seba, je veľmi príjemná a vyžaruje z nej charizma, takže určite aj to pomohlo tomu, že ju prijali.
@miselinkaaa Prosím? Ja a problém s tvojím vyjadrovaním? To som kde písala? Hore ti @sugy1 niečo písal, nie ja. Ja som mu práveže písala, že je podľa mňa zbytočné niečo také riešiť.
Ale inak nemáš za čo, to je v pohode, že som ti odpovedala na tvoju otázku
@pupinkavec fakt ..taaak díík ...a ako je to na konzervatoriu ??..je to tam ťažke ??...na aky odbor chodis ??..a ake boli primacie skusky ??..prepac ze tolko otazok alee velmi ma to zaujima
@etelnair speváčka. @miselinkaaa tak ja chodím do Bystrice a zatiaľ sa mi veľmi páči ťažká je každá škola ak sa neučíš, vieš ako dá sa to zvládnuť na skúšky som sa učila a zvládla som to...takže to zvládneš aj ty ak veľmi chceš..a na aký odbor chceš ísť??
@miselinkaaa je hrozná, veď tam ide iba o to ako vyzeráš a tak... nechcem ti nič diktovať, ale veru zlý výber... ale vieš ako sa hovorí... sto ľudí, sto chutí
@miselinkaaa nie nepoznám, ale stačí mi prečítať si nároky na žiakov a mám dosť... tam ťa určite budú zjebávať, aby si schudla a veci tomu podobné... nájdi si lepšiu školu a dobre sa najedz... maj sa krásne
@miselinkaaa ja neviem to meno riaditeľa mi pripadá úplne ako vymyslené nič v zlom ... a tá stránka ... a to čo si napísala hore tie podmienky a niektoré vety na stránke ja ti neviem úplne celé zle .. ale ako som spomínal nič v zlom
@14michelle03 noo ale ja som o tom zacala sníívat uz hned ako som prisla na tento svet !!! ...a vtedy este ani neboli pc ...aleee ak o niecom snívaš taaak predsa ta nezaujímaju ziadne podrobnosti ..alee proste len chces ist za tym snom !!...ale toto mi ho naozaj zničilo !!! :/ :/ :/ .meeeeeeeeeee
to , ze pri tanci je nutne dbat na vahu je pochopitelne a nevidim v tom nic nehorazne .. nejde podla mna o diskriminovanie (sama som opakom baletky, takze hovorim z druhej strany ale ak skola pojednava o tanci ako o denno dennej naplni zivota .. je jasne, ze clovek musi byt v kondicii .. sklon k obezite a tucni ludia by s profesionalnym tancom mali fakt problem .. trpia klby , celkovo fyzicka zataz .. a tucny clovek co schudol sa moze tancu venovat ale moze ocakavat , ze sa mozu ohlasit dosledky predosleho stavu ... problemy s kolenami, chrbticou .. pripadne unava pri niekolko hodinovom cviceni osobne si myslim .. ze mat tanec ako zalubu (aj ked profesionalnejsie ) je vec jedna ... no zivit sa tancom , je ozaj tazke .. preto je ozaj dolezity fyzicky stav adeptov ale to je iba moj laicky nazor a snaha nevidiet hned za vsetkym peklo diskriminacie, sikany a buzeracie
@nathalicatko aj ja si dovolim oponovat ..podla mna prave silene prilis spisovny jazyk evokuje v slovenskej tvorbe nieco velmi neprirodzene co tiez do istej miery sposobuje, ze slovenska tvorba je len tazko pozeratelna
akože mňa skôr dostal ten vzhľad uchádzača akože kde je to merítko že "ty si škaredý, ty nemôžeš"
btw to nemyslíte vážne, že to sú podmienky na herectvo
akože kto bude hrať postavy, ktoré nie sú štíhle? poprípade sú škaredé? akože fakt, toto ma dostalo
okrem toho čo sa tanca týka.. poznám babu, ktorá vôbec neni chudá, akože neni ani nejaká obezná alebo čo, ale proste taká plnšia, gulatejšia.. a tancuje jak PÁN!!! od malička je v nejakom súbore tanečnom či jak sa to volá a ke´d mají vystúpenia, vyzerá MILIÓNKRÁT lepšiem než jej chudučké kamarátky.. tak akože
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
baletky často vážia tak okolo 45 a ostatné tanečníčky tiež nikdy neprekročia hranicu 55 ....
je celkovy vzhlad cloveka dolezity,bohuzial...
a je pravda co napisala @2 ... treba nabrat kondicku
dovolím si oponovať....herci by mali excelentne zvládať ústny prejav v spisovnej slovenčine...nevravím, že sa nesmú niekedy pomýliť pri písomnom prejave, ale aj tak....vyjadrovanie je veľmi podstatné
@n0w inak ešte zabudol pripomenúť, že tá kamoška je pevnejšia a je aj Bohom poriadne obdarená Myslím, že na herectvo ti to vôbec nevadí, ak si trochu pevnejšia.
@miselinkaaa Bože môj, Lenka má asi 160 centimetrov a určite okolo 60 kíl, lebo minimálne jej prsia vážia 20. Ale treba povedať, že má toho dosť do seba, je veľmi príjemná a vyžaruje z nej charizma, takže určite aj to pomohlo tomu, že ju prijali.
OK, kašlem sa ja na to
a minule som videl jeden film a tam bolo normalne plno tucnych ludi
Ale inak nemáš za čo, to je v pohode, že som ti odpovedala na tvoju otázku
skúšku je možné vykonať len v cvičkách alebo v ponožkách, v priliehavom cvičnom úbore a s upravenými vlasmi.
Jednorázové zápisné činí 60 € pre denné štúdium.
Mesačné školné denného štúdia činí 60 €.
» www.ssuv.sk/skdkto/index.ph...
3600€ len školné..plus ubytko, strava, vreckové a všetky výdavky okolo, čo ti treba....
fakt, netuším. vôbec som si neprečítala "otázku".
..kvak..
To akoze vo filmoch a serialoch tucnych vobec nevidite ?
A co do prdele robi v divadle potom Labuda ?
ale nikde tam nevidím, že nesmie byť tučný...
btw to nemyslíte vážne, že to sú podmienky na herectvo
akože kto bude hrať postavy, ktoré nie sú štíhle? poprípade sú škaredé? akože fakt, toto ma dostalo
okrem toho čo sa tanca týka.. poznám babu, ktorá vôbec neni chudá, akože neni ani nejaká obezná alebo čo, ale proste taká plnšia, gulatejšia.. a tancuje jak PÁN!!! od malička je v nejakom súbore tanečnom či jak sa to volá a ke´d mají vystúpenia, vyzerá MILIÓNKRÁT lepšiem než jej chudučké kamarátky.. tak akože
:/