Akože dosť ma nas*alo ze iserialy.sk zrušili.. alebo teda čo.. nedá sa tam pozerať už ani jeden seriál napíše mi že "Táto stránka bola trvalo zablokovaná kvôli podozreniu z porušovania autorských práv." Ach bože každý deň som visela ne tej stránke... už s
tiez som dnes cumel ze WTF!?!? v sobotu som sedel pri supernaturale vyse 12 hodin (s prestavkami)... sice som si nasiel nahradu » naserialy.cz/... ale presne ta epizoda pri ktorej som skoncil tam nefunguje xD (s4ep13) takze si to zas musim tahat do kompu :/
www.iserialy.sk najtrapnejsia stranka na serialy chvilu som si tam pzoeral casti BLEACH s cz dab. a potom mi dlasie nove casti nesli prehrat ze error videos alebo now video
@orochimaru preco si to myslis? dost zavisi od serialu, ktory tam clovek pozera... ja som zatial pozrel vsetky serie Fringe, Black Books a Ghost in the Shell, a zatial plna spokojnost... Samozrejme to nie je AnimeFreak.tv, kde mas na vyber aj originalnu aj dabovanu verziu, ale myslim si, ze prave iserialy.sk boli celkom dobre usporiadane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak aj ja som tam casto a nasrali MA !! zabit malo
mňa to tiež štve, ale tak čo mám robiť. Svet sa nezrúti.
naozaj..
čo ja teraz budem pozerať toto nie...
spolieham sa teda na favtvseries.com ... ale...budú mi chýbať titulky, aspoň k tým slangovým výrazom
myslím že na ostatných stránkach @7 nedávajú najnovšie seriály ako 90210 a podobne..či?
Mne napríklad trhá šerdco, že sľubované nové série nie sú ešte ani natočené, tobôž uploadnuté.