neviem.. je to "iné".. rozdiel medzi mojim strýkom a jeho ženu je 10 rokov, je to nezvyčajné? v minulosti to bolo v poriadku, lebo sa tie páry tvorili až neskoršie (podľa mňa) ale teraz sa už aj 13 ročné ťahajú do vzťahu, a pretekajú sa, že ktorá príde prvá o pannenstvo..
@ps102 zas také úzkoprsé to nebolo (str. 36) a navyše treba brať do úvahy dĺžku života » files.obecprietrz.sk/200006387-41da2... analýza obce Prietrž - bakalárska práca, autor Bc. Lukáš Nosko.pdf
dám ti jednu radu: vyjeb sa na to, či to je normálne alebo to nie je nomálne, uľahčíš si tým život. Môže ti byť úplne jedno čo na to budú hovoriť ostatní. Dôležité je, či si s tou osobou rozumieš a či s ňou chceš byť. Nie či sa to páči ostatným a či je to z ich strany normálne.
Tak strašné to nieje ale v dnešnej dobe si nemyslím že z toho bude poriadna láska. Dievčatá mi prídu že až moc je IN aby mali staršieho "vyspelejšieho" a chalani..... no 20 a 16 ešte ide ale inak neviem vlastne čo môže priťahovať staršieho chlapa (@5 ) na takej mladej ale dobre no
19 ročný bratranec chodí so 14 ročnou a všetci to berieme úplne normálne lebo je to vpoho baba.. Aj keď si z neho niekedy s kamarátmi uťahujeme ale to iba for fun a on to úplne chápe
ak sa na to človek cíti, nevidím v tom problém, ja si napr. rozumiem tiež so staršími ľuďmi a nerobí mi problém byť vo spoločnosti aj s 25+ ročnými
čo v zásade neznamená, žeby som vyhľadaval takéto vekové kategórie, ale ak by to prišlo, tak by mi bolo úplne jedno kto si o tom čo myslí a či je takýto rozdiel "zvláštny"
tak ja som v 17tich chodila s 22 rocnym v pohode, akurat, ze potom sme sa aj vramci tohto vekoveho rozdielu rozisli (ja som mala este pred sebou x rokov strednej a on uz pracoval a riesil ine veci)
podľa mňa by sa pár mal tvoriť prevažne rovnako mentálne starými ľuďmi, nemala by tam byť taká aj fyzická aj mentálna priepasť, z toho sa nedá podľa mňa (alebo dá ale len veľmi ťažko) vytvoriť rovnovážny vzťah
ja mám 16, priateľ 19 (keď sme sa spoznali a dali dokopy bolo to 16 a 18) a je to úplne v pohode, nikdy som sa necítila hlúpo za to ani nad tým nezamýšľala... to musíte vy vedieť či vám to klape alebo nie ale podľa mňa je to úplne normálne a tí čo dávate že poznáte 14 a 23, tak ja poznám 18 a 42 a tiež to funguje
pochybujem o mentálnej vyspelosti niektorých 20+ žien ale užnič ma neprekvapí a nedá sa to zovšeobecňovať takže pokiaľ ste normálny tak nevidím dôvod aby bolo niečo zlé alebo choré..
Nakoniec to aj tak nemáte do konca života, buď pokojná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
choré, ako môže dospelého chlapa priťahovať 14 ročné dieťa? už len po fyzickej stránke je to divné nehovoriac o mentálnej
20 a 16 ešte no meh ok ale 23 a 14?
V generácii našich starých-prastarých rodičov ak baba v 20tich nebola vydatá tak ju považovali za starú dievku
, najmä na vidieku to platilo.
» files.obecprietrz.sk/200006387-41da2... analýza obce Prietrž - bakalárska práca, autor Bc. Lukáš Nosko.pdf
P.S to mi chceš povedať, že keď ti tu 50% birdzákov označí že to nie je normálne tak sa s tvojou partnerkou rozídeš?
čo v zásade neznamená, žeby som vyhľadaval takéto vekové kategórie, ale ak by to prišlo, tak by mi bolo úplne jedno kto si o tom čo myslí a či je takýto rozdiel "zvláštny"
zatial co 20 rocna a 24 rocny je celkom v pohode
a 30 rocna + 34 rocny je uz uplne normalna vec
Nakoniec to aj tak nemáte do konca života, buď pokojná.