Tak, predstavťe si že sa spoznávate s uplne uzasnym chalanom ale on ma uz 2 roky jednu jedinu babu, vravi vam ze len kôli peniazom, vy mu uveríte. Tak sa dohodnete že budete spolu potajomky chodiť a za tri mesiace ked splatí splátku ktorú má od mamy tej b
ja ťa obdivujem, že si sa na toto dala ?! musíš ho bezhranične milovať, ak mu dovolíš toto "vydieranie"........ tým chcem povedať, že podvádza, vyjednáva s tebou - ozaj za to trápenie stojí? ak som správne pochopila, ste spolu mesiac.
tebe nevadí, že On ju bozkáva, hovorí jej nejaké "nežné" veci, aby si ju udržal? a ktovie, či nevyužíva aj teba - napadlo ťa to?
pekne si mu naletela, len čo je pravda.. si najivná, ak si myslíš, že sa môže zmeniť. Ak ho ozaj "vzrušuje" myšlienka mať naraz dve baby, prelietavať medzi nimi - už sa toho nezbaví... raz to spravil, spraví to znova.
a chcem sa zo zaujímavosti spýtať... v čom sú zamestnaní tvoji rodičia? resp. predpokladám, že ty asi nie..
aby si nedopadla ako tá baba.. ?!
alebo - nevadilo by ti, ak by chodil za inou?
hrozne sa klameš, a nechceš si veľa vecí pripustiť..
nechceš si pripustiť, že by to mohol byť hajzel, čo len využíva ľudí kvôli svojim pôžitkom.
a pritom je to také jasné pre nás všetkých. min. ak si sa naštvala teraz, potom čo si si to prečítala, tak na tom niečo je.. lebo veci, ktoré v sebe popieraš, naserú.. je to tak. zamysli sa nadtým, či ti to za to stojí.. lebo ja som si istá, že nikto nemôže byť na tom tak zle, aby tak hlboko klesol.
ty máš na viac. neviem aké prostredie máš doma, ale predpokladám, že otec nie je úplne normálny že?
Wow, ved to je ale idealny vztah.. Mas najuzasnejsieho chalana, ktory sa k dievcatam sprava proste dokonale.. A s tvojou inteligenciou ste proste dokonaly par.. Tak co sa vlastne stazujes?? Ved by si mala skakat od stastia... Ach...
tak tebe odporucam poraiden sa ofackat,lebo stale si este nedospela! Jaky uzasny chalan v com? ten ktory klame sucasnej priatelke,zneuziva jej pomoc, chce ju len rpe peniaze..to je fakt super partner do buducna...zenska naivita nema hranic... budicek dievca.
Nikdy ma neprestane udivovať aké sú baby naivné... :/
Takým to kok*tom naletia vždy, a keď stretnú niekoho NAOZAJ normálneho tak ho akurát trápia, potom utečú za ďalším takým debilkom a pritom plačú prečo nie je normálny...
Ak Ti ešte nedošlo že si len šikovne zariadil aby si mohol užívať s dvomi naraz, tak Ťa naozaj ľutujem
teda vyzerá že chlapec ťa pekne zneužíva... ale tak keď sama nevieš o čo ide a musíš sa tu pýtať druhých na názor na jasnú vec, potom tomu asi naozaj nechápeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tebe nevadí, že On ju bozkáva, hovorí jej nejaké "nežné" veci, aby si ju udržal? a ktovie, či nevyužíva aj teba - napadlo ťa to?
pekne si mu naletela, len čo je pravda.. si najivná, ak si myslíš, že sa môže zmeniť. Ak ho ozaj "vzrušuje" myšlienka mať naraz dve baby, prelietavať medzi nimi - už sa toho nezbaví... raz to spravil, spraví to znova.
a chcem sa zo zaujímavosti spýtať... v čom sú zamestnaní tvoji rodičia? resp. predpokladám, že ty asi nie..
aby si nedopadla ako tá baba.. ?!
alebo - nevadilo by ti, ak by chodil za inou?
nechceš si pripustiť, že by to mohol byť hajzel, čo len využíva ľudí kvôli svojim pôžitkom.
a pritom je to také jasné pre nás všetkých. min. ak si sa naštvala teraz, potom čo si si to prečítala, tak na tom niečo je.. lebo veci, ktoré v sebe popieraš, naserú.. je to tak. zamysli sa nadtým, či ti to za to stojí.. lebo ja som si istá, že nikto nemôže byť na tom tak zle, aby tak hlboko klesol.
ty máš na viac. neviem aké prostredie máš doma, ale predpokladám, že otec nie je úplne normálny že?
Priam ideálny.
no nič...
keby najivita kvitla asi si myslíš, že my nič nechápeme, že nič nevieme.. že sme sprostí a podobne..
a ja si myslím - chcela by som byť pritom, keď sa ti otvoria oči, a uvidíš ho tak, ako my
Takým to kok*tom naletia vždy, a keď stretnú niekoho NAOZAJ normálneho tak ho akurát trápia, potom utečú za ďalším takým debilkom a pritom plačú prečo nie je normálny...
Ak Ti ešte nedošlo že si len šikovne zariadil aby si mohol užívať s dvomi naraz, tak Ťa naozaj ľutujem
17 ročné dievča (Senica) hľadá 15 až 20 ročného chalana ročného chalana na Sex