prave som sa vratila zo stretka s jednym chalanom...spoznali sme sa vdaka azetu viem bola to blbost ist s niekym von s ktorym si len pisem a je s tejto stranky ale proste ked sme si pisali bol skvely dokonca chodi na skolu kde chodi moja kamoska a aj ja t
tento isty pripad ma(alebo skor aj maVA)aj jedna moja spoluziacka...naleti na netovych uchylov ktorym ide iba o sex,vdakabohu ze ty si ho uz pri prvoim stretnuti poslala doprdele...apropo,on nebol pohodak ani na nete,len sa snazil najst sposob ako ta obamalamutit-aby sa s tebou mohol stretnut a nasleddne ziskat co chce
@Insanebutalive ale ako moze clovek tak doveryhodny vystupovat??? tomu nerozumiem...a teraz sa citim jak debil nadavam si do debilov a vravim si nikdy viac nepojdem na stretko s niekym s pokecu
citujem: "bolo na nom dost vidno ze ho zaujima len jedno a urcite viete co myslim..." nuz....je to trosku hlupe, ze siel s tebou na rande a zaujimalo ho len pivo...ale snad si to len ty tak vysvetlujes. keby si ho nezaujimala aj ty, tak by si to pivo dal sam...cize isto mu slo aj o tvoje srdiecko. a bud rada, ze ho zaujimalo len jedno, aspon vidno, ze je to gurman a nie ziaden opilec, ktory si da 8 a potom nevie co so sebou, este by chcel nebodaj nejake telesne aspekty vztahu rozvijat! hoci po osmich pivach by sa asi na nic nezmohol, ale predsa len....podla mna je to v poriadku tak ako to je, jedno pivko neuskodi a ako hovorim - isto si ho zaujimala ty, nielen to jedno
Nesi , vies kolke naleteli mne? (ROFL) ale nie zarty bokom , oni su vacsinou doveryhodny a su v tom dobry , a ako dlho ste pisali? lebo napriklad mozes povedat ze sa nehcces stretnut ale dalej pisat zatial , vacsina nema naladu pisat nejaku dlhu dobu a podla toho zistis o co mu ide
ludia ti cez net mozu napisat hocico,nemusia byt uprimni,ja som stale uprimna,lebo viem ze sa klamstvo nevyplaca..on ktebe zrejme nebol uprimny..taky je dnesny svet..
Podla mna taky clovek sa da odhadnut uz podla toho ako pise. Nejake naznaky musel ukazovat. Alebo si bola privelmi naivna. A zalezi ako dlho si si s nim pisala. Clovek sa nedokaze dlho pretvarovat.. teda na nete ano..ale aj tak
strasne zovseobecnujes! zato ze jeden je taky nemusia byt taky vsetci. Takye sa nepytaj ci sa ludia naozaj tak menia ked ti to spravil iba jeden chalan.
Poviem ti tak ze nemusis sa nutne hrnut von , tvoje biologicke hodiny este ani nevyrobili tak mas cas
Ale v 16,17 to nebude o nic ine , aj potom par krat asi narazis na takych a je jedno ci na Pokeci alebo na ulici
Keby nahodou si chcela s niekym z netu tak to sprav jak som ti pisal , piste si viac a snaz sa nenamotat uplne na toho dotycneho , radsej cakaj najhorsie a nic ta neprekvapi , potom to moze byt uz len lepsie
@vewe tri tyzdne su imho strasne malo... tolku dobu clovek po nete zvladne predstierat cokolvek... takze dokym sa to nerata v mesiacoch (este lepsie v rokoch , tak by som o stretnuti ani neuvazoval...
Raz som mala stretko s chalanom a to sme písali len mesiac, úplne všetko v pohode, doteraz sme kamoši, ale už by som sa na také niečo nedala...a poväčšine píšem s každým vyše roka a stretneme sa úplne náhodou a tak to je najkrajšie proste len treba trafiť na fajn ľudí
Pretože ľudia na internete nemusia byť rovnakí ako v reálnom živote. Určite to niekto predo mnou napísal, ale nechce sa mi čítať ostatné príspevky, v každom prípade internet dáva možnosť stať sa a byť niekým iným, než naozaj som.
Ale ja som mala to šťastie, že svojho chlapa som spoznala cez net a hoci som sa tiež bála, že to bude kokot, veľmi som sa potešila, že kokot nie je. On je totiž za hranicou kokotizmu
boze ,nieco podobne som zazila aj ja ale asi ovela horsie ...nie si hlupa naivka ....to nie ...nevrav si tak ...jednoducho je nieco ine ,ked cloveka poznas osobne a ine ,ked ho poznas cez net ....to stretnutie je potom dost zaujimavo -divne ale niektore stretka dopadaju aj dobre poznam uz vela parov z azetu a aj z netu vseobecne a vyslo im to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Neni nic divne na tom ked si isla von s niekym z Azetu len si proste natrafila na nespravneho.
Len tak zo zvedavosti kolko ma rokov? dufam ze ne nad 20 lebo potom je to jasne
Môžem sa tu hrať na hocikoho,keď naozaj taký aj tak niesom.
Proste si povedz ze je to chuj , seres nanho , ved nic sa aj tak nestalo , nedostal co chcel a hotovo
Ale byť na tvojom mieste, nejdem s nikým z Azetu. Ale to len preto, lebo aj s ľudmi z Birdzu sa... poväčšinou v 90% prípadoch najprv zdráham
@mm47 Dobrý nápad
Proste bud tvrda , koniec a hotovo
kristepane, toto milujem
Ale v 16,17 to nebude o nic ine , aj potom par krat asi narazis na takych a je jedno ci na Pokeci alebo na ulici
Keby nahodou si chcela s niekym z netu tak to sprav jak som ti pisal , piste si viac a snaz sa nenamotat uplne na toho dotycneho , radsej cakaj najhorsie a nic ta neprekvapi , potom to moze byt uz len lepsie
Uchyl moze byt aj 15 rocny , vz dy lepsie ako baba ktora ma 15 a chodi s 28 rocnym
Ale ja som mala to šťastie, že svojho chlapa som spoznala cez net a hoci som sa tiež bála, že to bude kokot, veľmi som sa potešila, že kokot nie je. On je totiž za hranicou kokotizmu