Cez okno pozorujem, ako vločky snehu zahaľujú celý vonkajší svet. Vždy som rada pozorovala sneženie, pripadalo mi to také tajomné a nádherne. Ale tento rok sa mi iba slzy po lícach kotúľajú. Chcem sa smiať ako pred rokmi, snívať o budúcnosti a tajne dúfať
do triedy pride novy spoluziak a hlavna hrdinka sa do neho nekonecne zalubi a ked mu to povie, tak on zmizne a objavi sa presne na valentina, vyspia sa spolu a na druhy den jej povie, ze ma leukemiu, zomrie, ona zostane tehotna, dieta sa narodi do socialne slabych podmienok bez otca, matka bez maturity, ktora riesenie hlada v alkohole, bije svoje dieta a tak ho umiestnia do decaku, matka sa obesi a v nebicku sa opat stretne so svojou laskou
noo ale som si este nasla tam ten "akt laasky" zomieraaam.. cize celkova pointa: on ju pretiahol.. pak si zomrel.. a jej to udrelo na mozog.. romantika ako vysita
sladke nerealne ale no ved nebolo to az take strasne...ked sa moc nudim tak ok. Ale to s tym datumom narodenia si mohli odpustit taku kravinu by nenapisalo ani 10 rocne decko
Suhlasim Sasha, strasne gycove... aj s ostatnymi podobnymi, fakt, dost nerealne, plne klise, presladene, preromantizovane, no blek... a ten spominany "akt lasky" to mi pripomina scenu z romanu, co som neska docitala... nazov ma "V zajati tuzob"
omg.....nerealna presladena mozgy vymyvajuca volovina ......a inak som si vsimla kolko lenovcov je na sranke....nikomu sa nechce citat ...ved to take dlhe nebolo..
no...14 februara sa spolu vyspali...presne o 12 mesiacov sa narodilo dieta, a nepresli ani dva mesiace coje mrtvy a neustale sa pozera na vlocky ktore padaju z neba...trosku dopletene ale dojemne...
a furt sa mi tam nezda zeby matka pisala list co jej diktuje 17-rocny syn o tom ako ma s nejakou kurvou tak isto starou dieta..a ako ho velmi miluje pricom o nom vie tak 5 a pol minuty...
ja by som takeho stenca zabila....co sa takto nahoni...a jej rodicia tiez z toho museli mat radost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale je to krasne..
Nechcem nikoho uraziť,ale.. je to BLBOSŤ. Nereálne,také presladené,proste ako z nejakeého babského časopisu.ˇ
Áno,som necitlivá
[necitala som]
do triedy pride novy spoluziak a hlavna hrdinka sa do neho nekonecne zalubi a ked mu to povie, tak on zmizne a objavi sa presne na valentina, vyspia sa spolu a na druhy den jej povie, ze ma leukemiu, zomrie, ona zostane tehotna, dieta sa narodi do socialne slabych podmienok bez otca, matka bez maturity, ktora riesenie hlada v alkohole, bije svoje dieta a tak ho umiestnia do decaku, matka sa obesi a v nebicku sa opat stretne so svojou laskou
nechapem co je na tom pekne
tak ako je strata casu tuzit po dievcati...
a furt sa mi tam nezda zeby matka pisala list co jej diktuje 17-rocny syn o tom ako ma s nejakou kurvou tak isto starou dieta..a ako ho velmi miluje pricom o nom vie tak 5 a pol minuty...
ja by som takeho stenca zabila....co sa takto nahoni...a jej rodicia tiez z toho museli mat radost
fakt..uplne zo zivota