No teda ten football SVK vs. IRL, jeziiiiis to uz jaka hanba....
Esteze v pube mame len jedneho Ira, inak ja neviem...by som sa radsej pod zem prepadla... lebo vsetci, jaky dobry team mame a tak... este aj Iri nam palce drzali (podaktori) a my tak
hm ale ja nechapem kociana načo tam dal čontofalskeho..ved on sa tam bal..to bolo niečo strašne..jediny kto chytal bol greško.. ved kamil nič nechytil..keby sme mali čecha v brane
ale naši podali pekný výkon nato že cela 11ka irska hrava premier lige v zakladoch-..žial nepostupujeme.. (
...ja som to ani pozerat nemohla v niektorych okamzikoch...hroza...ale teda niekedy nam ani to stastie neprialo...a nechapem co je zle na Hajduchovi, myslim si, ze by uz horsie nezachytal.ved Contofalsky je uz za svojim zenitom
prepač ale hajduch..nie som si isty či je ta spravna volba prave on..
dal by som možno miesto kamenarovi,ten chyta momentalne skvele..a aj pozične,vie čitat hru,vybiehat,nevypadava mu a vie podržat mužstvo..a iked je mlady..postupne by nazbieral skusenosti a bol by našou jednotkou..ved aj taky casias alebo valdez chytaju v špičkovych kluboch od 19,20rokoch a v repre si myslim že casias začal tiež pomerne ako mlady..ved zubizareta pred nim chytal v 40ke.. inak..nechytava ešte nahodou kamil suzko??alebo čo je snim?:?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale naši podali pekný výkon nato že cela 11ka irska hrava premier lige v zakladoch-..žial nepostupujeme.. (
dal by som možno miesto kamenarovi,ten chyta momentalne skvele..a aj pozične,vie čitat hru,vybiehat,nevypadava mu a vie podržat mužstvo..a iked je mlady..postupne by nazbieral skusenosti a bol by našou jednotkou..ved aj taky casias alebo valdez chytaju v špičkovych kluboch od 19,20rokoch a v repre si myslim že casias začal tiež pomerne ako mlady..ved zubizareta pred nim chytal v 40ke.. inak..nechytava ešte nahodou kamil suzko??alebo čo je snim?:?
ved inak brankarov by som komplet zmenila a Lubos je pre mna jednotka ked uz Juraj Cobej nie, tak jedine on...