no tak ja neurazam admino niektorych autorov clanku urazim ale to koli tomu co napisali. ...
mne tych dotycnych nie je luto. proste kazdy ma na nieco iny nazor a jeho nazor by mal byt vyslvoeny teda napisany aby sa lepsie chapalo. (akurad, to ze tu nadavaju taky, ktory sem chodia fakt malo)
Ja to tiez nepochopim - ja som tu este nikto neurazil - vzdy sa snazim pisat k veci - a pokial sa da tak kladne. Ale niektore veci fakt nepochopim - napr to ze preco tu musia niektory jedinci pisat ze sa im tu nieco nepaci - ok nieco sam i nepaci tak si to necham pre seba a nebudem to tu vipisovat.
hej hej, aj mna... vsak ked tu niektori nemaju radi birdz tak nech sem nechodia, ale nemusia tu nanho nadavat a vsade vyhlasovat ze odchadzaju, lebo je to tu na hovno... mne sa tu nahodou paci
jerry483, Matqa : áno, pritakám...mne je luto, ze to vsetci beru tak ako to beru..ked nieco nemaju rdi tak ok, ja im to neberiem, ale musia tolko pindat??
No ak sa ich tak zastavas asi vies preco...No nic aj nasa vlada v parlamente si ponadava a co mozeme my? Len sa natom zabavat? asi tazko treba sa uz zobudit....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mne tych dotycnych nie je luto. proste kazdy ma na nieco iny nazor a jeho nazor by mal byt vyslvoeny teda napisany aby sa lepsie chapalo. (akurad, to ze tu nadavaju taky, ktory sem chodia fakt malo)
ludia su divny... (esteze sa pokladam za cloveka aj ja ) ...radi sa stazuju,nadavaju a urazaju...
s tym uz nespravis nic... but to ignoruj,alebo si zvykni.... nic ine ti neostava
Typek to schopnych si nechcel dat do uvodzoviek? Lebo akosi je tu ta demencia stale a nic sa s tym nerobi..
Sabini, pozdravujem ťa
ALE URAZAT MA MOZES DOVOLIM TI......
prepáč Sabini ľutujem každé slovo, ktoré som pre teba obetovala
Ale stavaju sa chyby v zivote a vela....A neboj sa nerobis ich len ty...
Máš v tom príspevku napísané "FUUUJ SA NEHAMBIS"
Neviem ako ty, ale ja tam vidím M (ako Mária, Milan, Mojsej) a spisovne sa to píše s N (ako Norbert, Nikto, Nora)