Ano zastala by som sa svojho hudobneho stylu. Nepopieram ze sa mi nepacia niektore hudobne styly. Ale neurazala by som ich takto verejne. Svedci to o IQ autora
mno jo ja som sa tam taktiez 2x pekne nevyjadril ale co narobim nastval ma ked zacal provokovat TSkami ... ~_~ urazat styli sa neoplati a je to blbost ked je nieco nesympaticke tak to nepocuvam ... ale tolerujem to ...
inak ja napriklad vobec nemusim hiphop, ale tak ked uz niekto pocuva, tak ho urcite za to nebudem sprdavat, a dobreho metalu sa zastanem A dost casto sa aj musim
neviem ja mam rad hip-hop, ale myslim ze vela deti mu nerozumie do tej hlbky ze by o nom malo nieco pisat. Ja rap pocuvam uz myslim ze 9 rok a rozumiem tomu inak nez tie deti...pustis im pesnicku plnu metafor tak povedia ze to je shit takze asi tak. Kazdy nech si pocuva co chce.
Este daco...ja napisem clanok o hip-hope aj ked neviem o com bol ten jeho. Pokusim sa to udat na pravu mieru. Bo aj tie niektore komenty tiez neboli boh vie ake. Vyckajte dockate sa
@ Akuska - Sme sa dohodli s Ygorom ze ho sprdneme za to ako sa sprava tak sme maly kvazi "preteky" xD ale sak islo o FUN a ked sa vam to lubilo tak splnilo to ucel xD
12. neboj kto cita blogy si to najde..skusim objasnit dake fakty, ktorym vela ludi nerozumie a dam typy na niektore pesnicky ktore maju myslienku...ale machnem to aj sem
Za zamyslenie stojí: Neboly útoky na rock/metal alebo punk (alebo čo to bolo) toho úbožiaka len ako reakcia na to, že vždy keď sa založí téma o hiphope, ako prví sa do nej ondejú páni, ktorí nás nútia počúvať "ich pravú muziku"? Nemám nič proti žiadnemu hudobnému štýlu, mám niečo len proti pózerom, ale v poslednom čase mám divné pocity, že rokových/metalových a punk(rock)ových pózerov pribúda.
A aby ste si nemysleli, že tá diskusia bola zaspamovaná len kvôli ostrému začiatku, tak tú máte inú: » www.birdz.sk/forum/Cisla-nep...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ano zastanem....
Nie bezdovodne...
vazne "za to nebudem sprdavat" ludi sak nech si kazdy pocuva co mu je sympaticke a troska tolerancie ...
btw : hudba nemoze za to ze je niekto totalny dement ci uz pocuva gospel , alebo metal
@ Akuska - Sme sa dohodli s Ygorom ze ho sprdneme za to ako sa sprava tak sme maly kvazi "preteky" xD ale sak islo o FUN a ked sa vam to lubilo tak splnilo to ucel xD
Ja pocuvam prevazne (90%) metal rock etc
a techno RnB a Hiphop mi nevadi , iba Slovensky Rap to je vazne sikana , ako radsej eminem ako kontrafakt ...
@ Holy - ~_~ mno ten kontrafakt tak to neni ani hnoj , to je sikanovaci prostriedok ... hnoj sa da aspon vyuzit ...
@ hajzel - Aspon to bude objektivne
@ Rmnb - jj
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still
listen to real music, copy and paste this into your signature"
~_~ krasne napisane
~_~ inaaak odbiehame od temy hosi ...
~_~ tak co pocuvate ?
@ kubooo - prirodzeny kolobeh xD
Za zamyslenie stojí: Neboly útoky na rock/metal alebo punk (alebo čo to bolo) toho úbožiaka len ako reakcia na to, že vždy keď sa založí téma o hiphope, ako prví sa do nej ondejú páni, ktorí nás nútia počúvať "ich pravú muziku"? Nemám nič proti žiadnemu hudobnému štýlu, mám niečo len proti pózerom, ale v poslednom čase mám divné pocity, že rokových/metalových a punk(rock)ových pózerov pribúda.
A aby ste si nemysleli, že tá diskusia bola zaspamovaná len kvôli ostrému začiatku, tak tú máte inú: » www.birdz.sk/forum/Cisla-nep...