To akože čo malo byť? Chceš nám nakázať na aký film máme ísť alebo sa pochváliť že na koľkých si už bola ty a tak dobre sa v nich vyznáš že ktoré sú zlé a ktoré dobré?
naj filmy co som doteraz videla boli asi : pirati z karibiku, bathoricka, madagaskar, ice age,break out, honey, zaklinac koni....to je asi setko..na ivac si zatal nespominam, al eto boli pre mna super filmy
Seriály vôbec nepozerám (tuším ich tuto v diskusii niekto spomínal), a čo sa filmov týka uf... Mám rada viac, nechce sa mi to rozpisovať, ale:
-nesmú byť príliš romantické, resp. romance by nemala byť ústrednou témou, to skrátka nie je pre mňa, len vo výnimočných prípadoch a to platí i u kníh
-nesmú to byť dievčenské komédie, bleeeeeeeeeeeeeee, viac asi netreba - aha áno, nesmú to byť americké dievčenské komédie, kde sú najväčšími zloduchmi blonďaté štetky. Tie sú proste kravy, nič viac. A dosť ich mám v reáli.
-musia mať nejaký solídny dej/zápletku, žiadne nezmyselné (no efektné) vraždenie ako vo Vreskote a podobných skvostoch súčasnej cinematografie
-nesmú byť založené na špeciálnych efektoch; niežeby som tie nemala rada, no film musí mať hlavne hĺbku.
-musia ma zaujať niečím, čím vyčnievajú nad iným, čím nie sú na jedno kopyto, čím sú iné a ojedinelé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
animovany je dobry lovecká sezóna.. nemozem z toho
komedia najlepša na svete eurotrip
no.. dalej neviem.. ale shity si nikdy nepamatam
hit:black books, it crowd, frasier
absolutny intergalakticky nenapodobitelny megashit: kutyil s.r.o., susedia atd.
A super su podla mna Heroes
Shit: Vsetko ostatne
Bodaj by susedia boli to najhoršie čo moje oko zočilo ...
Dokonca bodaj by boli to najhoršie priateľky, čo je asi najhorší seriál aký som kedy videl ...
Ale úchylnosti ako nevesta pre milionára či súdnu sieň moja jemná duša neznesie ...
súdna sieň.. tie herecké výkony su neuveriteľné
Shit? Crossroads, Cheetah girls... no to bolo hrozné...
-nesmú byť príliš romantické, resp. romance by nemala byť ústrednou témou, to skrátka nie je pre mňa, len vo výnimočných prípadoch a to platí i u kníh
-nesmú to byť dievčenské komédie, bleeeeeeeeeeeeeee, viac asi netreba - aha áno, nesmú to byť americké dievčenské komédie, kde sú najväčšími zloduchmi blonďaté štetky. Tie sú proste kravy, nič viac. A dosť ich mám v reáli.
-musia mať nejaký solídny dej/zápletku, žiadne nezmyselné (no efektné) vraždenie ako vo Vreskote a podobných skvostoch súčasnej cinematografie
-nesmú byť založené na špeciálnych efektoch; niežeby som tie nemala rada, no film musí mať hlavne hĺbku.
-musia ma zaujať niečím, čím vyčnievajú nad iným, čím nie sú na jedno kopyto, čím sú iné a ojedinelé.
Asi tak