tak do piatka musím spravit kamoške tortu a vyskytli sa tu určite prekážky
1. Potrebovala by som v BA zohnat niake silné farbivo ktoré by chyitlo aj na korpus. Kedže veľa ludi mi povedalo že je strata času skušat nafarbiť korpus.
mali by tam mat aj marcipan ale ten sa da lahko urobit aj doma (z marshmallow cukrikov je vraj super pohladaj recept ten som nerobila nemam mikrovlnku nemam to v com zohriat) alebo na tej tortomanii to tiez budu niekde mat a nafarbis to tym farbivom
@maymmey urcite sa da hocijakou farbou. mas bud tekutu farbu to je normalne farebna voda alebo praskovu a ta sa rozmiesa s maaaalickom vody a to len prilejes a poriadne spracujes aby to malo rovnomernu farbu
ale biele farbivo velmi pochybujem ze zozenies v obchode tam casto nedostanes ani zakladne ale na tortomanii ho maju
keby si hocico s pecenim potrebovala este napis mi tsku a neodporucam @4 ten marcipan (teda aspon mne nevysiel dobre) sa absolutne nedal dvihnut v jednom kuse a preniest na tortu
ale ten z marshmallow vsetci chvalia tak hadam pojde ten
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
farbivo kupis vo vacsine obchodov alebo tu
» www.tortomania.sk/...
mali by tam mat aj marcipan ale ten sa da lahko urobit aj doma (z marshmallow cukrikov je vraj super pohladaj recept ten som nerobila nemam mikrovlnku nemam to v com zohriat) alebo na tej tortomanii to tiez budu niekde mat a nafarbis to tym farbivom
2. tortu pokry fondánom s marshmallow
Dal by sa tne marcipan z marhmallow aj nafarbit farbivom? napr na bielo ?
ale biele farbivo velmi pochybujem ze zozenies v obchode tam casto nedostanes ani zakladne ale na tortomanii ho maju
ale ten z marshmallow vsetci chvalia tak hadam pojde ten