fake fake fake ! ale zasmial som sa... stopnite si to video na 0:45 a uvidite po tom ako tukol na displej sa dole zobrazia tie ikonky ako ked v iphone prehliadate obrazky.... zvysok vysvetlovat nemusim..
ako dokáže pár trikov oblbnúť niektorých ľudí treba nebrať všetky veci s netu tak vážne aj keď si myslím že by v dnešnej dobe nebol až taký problém urobiť auto na diaľkové ovládanie (ak už take aj nie je)
@yebo samozrejme ze nieje problem... nepozeras Mythbusters na Discovery? ci to som jediny kto to pozera? tam bezne na testy pouzivaju auta prerobene na dialkove ovladanie...
@husky myslis ze preco v 12. sekunde nachvilu sa obrati s kamerou mimo auta? aby tam naskocil nejaky pomocnik a schoval sa dole k pedalom a zavrel za sebou dvere....
@strejdabob Ja to pozerám (bomba to je a viem, že tí típci majú za sebou niekoľko desiatok rokov práce so špeciálnymi efektami. A myslím, že típek by pre oblbnutie pár ľudí na Youtube nezháňal magora do techniky, nechal mu prerobiť auto a potom hodil na web dvojminútové video
@lilnicole takze nesom saam no hej pochybujem ze by kvoli videu na youtube robil take daco... on tam mal pekne poschovavanych ludi
a inac mozne to je.... preco nie? ked je na dialkove ovladanie tak by zrobili aj toto... k auto by to bolo pripojene napr. cez bluetooth alebo cez net to je jedno... staci naprogramovat softver na iphone a urobit upravu ako v Mythbusters.... lenze kto by sa s tym babral to nevim
@strejdabob jasne že pozerám, keď čumím na telku tak ak nepočúvam hudbu tak mi beží Discovery a vymývam si mozog Mythbusters je jeden s mojích obľubených relácii na Discovery... ale radšej som mal Braniac (po česky myslím Koumáci), ale to myslím už nedávajú, alebo na to nemám šťastie
@yebo jaaj ano Brainiac uz nechodi... ono to bolo dost presytene tymi relaciami kde stavali auta a motorky .... tam nic ine uz takmer nechodilo... teraz ich uz tolko neni ale tie nove relacie o kriminalistike su dobre .... ked mi nebezi Discovery, tak Viasat Explorer (podobne ako discovery) alebo sem tam Zone Reality
@strejdabob na Viasate pozerám len málokedy, síce sú tam niekedy dobré relácie, ale mám pocit že ich dosť často opakujú, alebo len mám šťastie na to že vždy keď to zapnem tak sa pozerám na to čo som už videl
Na Zone reality sa pozerám väčšinou večer vtedy sú tam zaujímavé relácia napr. o duchoch alebo minule tam bolo o piercingoch
Ešte ma napadlo že na discovery rád kukám Ulitimate Survival, najradšej keď niečo práve žerem
@yebo ano ultimate survival milujem neverim co on vsetko dokaze zjest ... suroveho hada? neni problem... ziveho 10cm pavuka? neni problem alebo Miami Ink ma teraz celkom bavi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Podľa nadpisu som sa tešila, že sa sem budú postovať obrázky vecí, ktoré raz chceme mať Až mi budú menej klipkať oči, založím niečo také.
a inac mozne to je.... preco nie? ked je na dialkove ovladanie tak by zrobili aj toto... k auto by to bolo pripojene napr. cez bluetooth alebo cez net to je jedno... staci naprogramovat softver na iphone a urobit upravu ako v Mythbusters.... lenze kto by sa s tym babral to nevim
Ale hej, teoreticky to možné je, ale prakticky...
Na Zone reality sa pozerám väčšinou večer vtedy sú tam zaujímavé relácia napr. o duchoch alebo minule tam bolo o piercingoch
Ešte ma napadlo že na discovery rád kukám Ulitimate Survival, najradšej keď niečo práve žerem