ked babu uspokojujete oralne taks te uz skusali strcit jej jazyk do dierky ? ako to prezivala ? a ake to bolo hm piste aj chalani co ste to vyskusali a baby piste tiez ako ste to citili //////////mozno je otot blba otazka lae aj take treba haha
No ale vždy sa dievča predtým pekne a poriadne umylo, takže to bolo super.
Samozrejme trošku to bolo také....hmm...no proste vnútro vagíny ma svoje PH, ale dalo sa to kľudne vydržať. Viac som bol vzrušený, než aby som riešil také veci. a bolo to celkom príjemné, mať jazýček v dierke, bolo to mokré a mäkké.
A jazdiť hore dole z klitorisu do dierky, a pocmulkávať jej klitoris. To sú už iné veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
No ale vždy sa dievča predtým pekne a poriadne umylo, takže to bolo super.
Samozrejme trošku to bolo také....hmm...no proste vnútro vagíny ma svoje PH, ale dalo sa to kľudne vydržať. Viac som bol vzrušený, než aby som riešil také veci. a bolo to celkom príjemné, mať jazýček v dierke, bolo to mokré a mäkké.
A jazdiť hore dole z klitorisu do dierky, a pocmulkávať jej klitoris. To sú už iné veci.