Aj vás určite nasralo, keď Vám Grietusha, Mayo, Azel alebo Susenejablko vymaže blog alebo fórum, ktoré horko ťažko napíšete za hnusného tepla v lete. A keď to konečne dopíšeš máš na prstoch takú svalovicu, že už nimi nemôžeš hýbať. Vtedy ti dojde správa
mne vymazal blog grietuska ale bolo to preto lebo som skopirovala text zahranicnej pesnicky a potom ju komentovala.. ale toto beriem.. a nerozumiem preco by sa mal vymazavat blog iba preto ze tomu nikto nerozumie.. akoze ak to neni uplna blobost ze aaaaaaaaa alebo daco take tak by to tam podla mna kludne mohlo zostat..
Áno. Je to strašné. Úplne nám znepríjemňujú birdz a niekedy aj život. Však oni to založili a mali by sa k nám chovať pekne, lebo mi sem vôbec nemusíme chodiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mali by si nás vážiť, že tu sme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale toto ma tak štve, že SEM UŽ ASI NIKDY NEPRÍDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JE TO NEHORÁZNOSŤ! DISKRIMINOVANIE ĽUďÍ!!!!!!!!!!!!!!!
A zase sa len nadava na adminov. Co vam tak strasne vadi? Ked je blog skopirovany, jasne, ze sa maze. Ked je moc kratky, tiez sa maze. Ak ma uzivatel pocit, ze by ten text mohol viac rozviest a spravit z toho plnohodnotny blog, staci, ked mi napise a ja mu to preposlem. A to plati aj o diskusiach.
Co sa tyka pravidiel, tie treba dodrzovat. Ked tu nejaka tema bola uz x-krat, zbytocne je o tom zakladat diskusiu. Ale ked si nie som isty, ci mam diskusiu zmazat, radsej sa opytam "ludu". Neviem, ako by som mal este vychadzat uzivatelom v ustrety. Neprezradite?
xi taaaak azelko pochop ze ludia jednoducho asi lahko nebudu nikdy niest ked im niekto vymaze to na com popracovali..aj ked podla vas to je blbost...ale to je uplne normalny pristup clovek..teba by to tiez urcite nenechalo len tak...ak pises nieco hodinu a nakoniec houby z toho...ale takto to miliii moji funguje vsade....ci uz si napises blog na birdz alebo do sme alebo nefiem kam este...Ludia moji musite sa naucit ze kazdému neulahodíííte... a zasa predstavte si ze by tu vsetky diskusie ostavali...sak niektore su naozaj ako pre debilov a odveci... takze treba robit komprosmisi krasny dnik adminom a vsetkym nastvanym blogerom a diskutantom
Nech kazdy mi napise TS, kto ma pocit ze mu nejaky admin ukrivdil, asi prehodnotime pravidla + napiste aj datum ze ktory den vam to ktory admin spravil (datum a cas TSky, ktora ti dosla od admina)
7. Nezaregistrovanemu uzivatelovi napisat TSku???Co ste v soku???
Ak to pisal Tomas tu 7.....tak pokial viem v jednej diskusii bolo, ze o mazani blogov, fotiek a for sa vedie dokumentacia...zacina mi to tu byt nejake podozrive....
Elwinko, to len jeden z programatorov urobil chybu vo wape, a ked to napisem z tade, tak mi napise ze som neregistrovany, ale to sa coskoro opravi.
ano vedie sa dokumentacia, a preto ked chcem presetrit, tak mi povedzte, priblizny datum a ktory admin to spravil, nech to rychlo najdem a pozriem co to bolo, aky dovod admin udal atd...
no nemozem si pomoct ale mam pocit ze diskusie emo sa len manualne mazu zaradom ja emo nemusim ale toto je diskriminacia sak nech to tu nie je vobec ta kategoria ked si do nej clovek nemoze nic napisat...
Milli - malokedy sa maze to, na com ludia popracovali. Len vtedy, ak to fakt porusuje pravidla. Ale hovorim este raz, ze im to mozem kludne preposlat..
davam suhlas 5prispevku uz davnejsie bola diskusia
mazanie diskusii a tam sa diskutovalo o podobnej veci...a moj nazor je ze admini nemazu diskusiu pre potesenie tak to pochopte ze asi sa ta tema nemala zakladat.
k4-oni sa snazia aby to bolo lepsie a prehladnejsie ved kdo sa ma viznat v tom mnozstve diskusii a ked su estektomu rovnake?
k14-suhlasim z nazorom.aj ked admini asi vedia co robia?
akoze ak sa mazu diskusiie ktoreuz tu su alebo porusuju rpavidla ok beriem nevrazvim ze praca adminovv je nepodstatana ale na tych blogoch niekedy to je asi nefer.
29: nevsimol som si ze by tu niekto povedal ze praca adminov je zbytocna a ze bez nich by bolo lepsie... k tomu tyzdnu bez adminov no haluz by to bola ale nahromazdi sa vam tym praca na dalsi spravte niake desatoro dobrej diskusie alebo tak nech birzdaci vedia za akyc podmienok im zmazanie nehrozi
týžden bez adminov? .. myšlienka zaujímavá, ale nemali ste ju avizovať dopredu - bo sa určite nájdu ľudia, ktorí budú zakladať témy od veci, len preto, že budú vedieť že im ich nikto nezmaže...
Mayo, ák si si všimol tak v tomto fóre nehorvoríme iba o tom, čo si spravil KarCOOLke96, ale o tom čo si spravil aj iným ľuďom! Moja kamoška Sexygracia, hovorila, že si jej zmazal veľa blogov, a to len preto, že si ich odniekiaľ okopirovala. a vieš z čoho? Z vlastnej webovej stránky! chápeš, z VLASTNEJ. A teraz to robí radšej tak, ťže najprv si to dá sem, až potom na vlastnú stránku!
Neobhajujem adminov lebo su admini, hovorim len to, co si myslim.
A mozte si ho skusat inde ale nie tu na birdze, to by este dopadlo. Len si predstavte situaciu, ze mate robit poriadok na birdze kde je vela 11-14 uskrecanych deti ktori sem pridavaju blog o tom aki su ich frajeri kokoti alebo co si noveho precitali v brave a popri tom zmazes nieco co mozno nemas a nie ze by ti niekto bol vdacny za tvoju pracu , este ti vynadaju.
som za týždeň bez adminov, tiež ma už nebaví každú chvíľku čítať výhražné TSky od nejakých indivíduí za to, že som im zmazala bezvýznamný blog na dva riadky alebo niečo tomu podobné či diskusiu o samotnom užívateľovi a jeho fotke, čo to založil.
sami potom uvidíte ako vás budú štvať tie blogy, ktoré sa normálne mažú tým, že nemajú zmysel, zbytočne vás vytláčajú z titulky a tak podobne.
Wewo: flamewar je vacsinou tam kde si ty, lebo máš úchylku komentovať veci o ktorých prd vieš a hlavne na základe nepodstatných útržkov a domýšlania si. Ďakujem.
Inak by ma zaujímalo odkiaľ zakladateľka diskusie vie, že som admin, pretože jej som ešte nič nezmazala a o mne sa verejne nehovorilo nikdy A okrem toho sa v prvom príspevku veľmi ako 13ročná slečna (vek na jej webke) nevyjadruje...
a podla mna robia admini dobre pracu ale to som asi povedal mnohokrat aj ked nebudete somnou suhlasit...inak co bolo teraz pisane adminmi je pravda pravduca tak sa zamyslite .....
43-skus dat nasklo odkoho si dostala vyhrazne ts nech vieme akich birdzakov tu mame?
59.Matias1-...tak to si uz vazne budes musiet dohodnut z Mayusom ...to nie je v mojej kompetencii..nie som admin ...ale keby som bola ja by som to tu hned poparila
čo ja viem..žeby mi mali vadiť admini..mne pripadajú v pohode..a to predpokladám,že asi polovicu z nich ani nepoznám,a ked mám bblbý blog,tak si ho zmažem aj sám..teda až na výnimky,niektoré mám záložné..to sú také,že ich obsah sa mení :d napríklad,ked prekročím za deň limit a chcem ešte niečo napísať,napíšem to do toho záložného..ale aj tak to nakoniec vymažem,..takže ja v podsate adminov v tejto otázke "otázke mojich blogov" akosi nevnímam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Co sa tyka pravidiel, tie treba dodrzovat. Ked tu nejaka tema bola uz x-krat, zbytocne je o tom zakladat diskusiu. Ale ked si nie som isty, ci mam diskusiu zmazat, radsej sa opytam "ludu". Neviem, ako by som mal este vychadzat uzivatelom v ustrety. Neprezradite?
Ak to pisal Tomas tu 7.....tak pokial viem v jednej diskusii bolo, ze o mazani blogov, fotiek a for sa vedie dokumentacia...zacina mi to tu byt nejake podozrive....
ano vedie sa dokumentacia, a preto ked chcem presetrit, tak mi povedzte, priblizny datum a ktory admin to spravil, nech to rychlo najdem a pozriem co to bolo, aky dovod admin udal atd...
MAZU SA LEN VECI, KTORE PORUSUJU PRAVIDLA.
A kontroluje sa to, ziadne preslapy sa nerobia. Teda zo zaciatku boli zo 2-3 ale uz sa to vyriesilo.
VESELY TYZDEN BEZ ADMINOV!
aby ste videli ako to je bez ludi, ktori "Vas tak nenavidia".
mazanie diskusii a tam sa diskutovalo o podobnej veci...a moj nazor je ze admini nemazu diskusiu pre potesenie tak to pochopte ze asi sa ta tema nemala zakladat.
k4-oni sa snazia aby to bolo lepsie a prehladnejsie ved kdo sa ma viznat v tom mnozstve diskusii a ked su estektomu rovnake?
k14-suhlasim z nazorom.aj ked admini asi vedia co robia?
azel teba radsej nekomentujem lebo teba mam stale v zuboch a ani posrane pardon si nepovedal.. ani pardon ani houbelajs
ale tak zmierena som s tym.
k teme: hej nastve to uplne najviac. nevravim, ak je blog naozaj cista kopirka tak tu nema co robit ale tym originalnym by sa stop hovorit nemalo.
a ktomu mazaniu for a blogov ved mne to zatial az tak nevadilo a ked hej tak sa mu ozvem nie?! ..
dokelu, ved ked si precitam plno blogov tak to je taky humus dost casto...
no a k tomu tyzdnun bez adminov: celozavodna dovolenka??
Skuste si to adminovanie sami, ked ste taki mudri, ono to totiz neni take lahke. Nevdacni ste.
FU!
Neobhajujem adminov lebo su admini, hovorim len to, co si myslim.
A mozte si ho skusat inde ale nie tu na birdze, to by este dopadlo. Len si predstavte situaciu, ze mate robit poriadok na birdze kde je vela 11-14 uskrecanych deti ktori sem pridavaju blog o tom aki su ich frajeri kokoti alebo co si noveho precitali v brave a popri tom zmazes nieco co mozno nemas a nie ze by ti niekto bol vdacny za tvoju pracu , este ti vynadaju.
sami potom uvidíte ako vás budú štvať tie blogy, ktoré sa normálne mažú tým, že nemajú zmysel, zbytočne vás vytláčajú z titulky a tak podobne.
neútočím, len sa pýtam
a podla mna robia admini dobre pracu ale to som asi povedal mnohokrat aj ked nebudete somnou suhlasit...inak co bolo teraz pisane adminmi je pravda pravduca tak sa zamyslite .....
43-skus dat nasklo odkoho si dostala vyhrazne ts nech vieme akich birdzakov tu mame?
Nemám prečo to zverejňovať
Eliza, ty moja šaľenica šaľená najkrajšia, vieš, ako si ma potešila?
.......co mam robit...hmmm...na niektorych ludi mam proste slabost...
Tak mne zatiaľ neuškodili a myslím si že robia svoju robotu dobre - možno nie na 110% ale kazdy je omylny...
85-ja som tusil.
a suhlasim stebou toto je aj moj nazor.