mate skusensoti s tovarom zachytenym na colnom urade. Dostal som list, kde som poslal na emailovku hodnotu tovaru a este nejake dodacie informacie typu, ze tovar budem pouzivat na osobne ucely, atd.
Neviem neviem ak si si objednal nejake fejkove hodziny alebo telefon alebo čo tak ti to asi ani nemusia dat a nedostaneš ani keš ale neviem presne ako to funguje.Skus si to kdesi vygooglit.
Dalo by sa k nemu dostať. Len je to strašne komplikované a nebezpečné. Stačí len zistiť polohu konkrétneho skladu, zistiť si zabezpečenie, sfalšovať povolenia-preukazy-priepustky a s tým spojený únos príslušníka rodiny pracovníka skladu, nenápadne sa infiltrovať do skladu, v databáze si zistiť presne kde je uložená tvoja zásielka, zobrať ju, založiť požiar aby si odvrátil pozornosť a nenápadne zmiznúť.
absolutne som tomu neporozumel. Ked som si objednaval ja tak vsetko bolo ok, islo o mob. Tel. Prebehlo konanie samo samozrejme akurat odo mna chceli splnomocnenie na moj zastup pri tom konani ale prislo mj ze to takto byva vzdy. Ale to tvoje som velmi nepochopil. Strasny ten slovakistan, uz clovek aby chodil u vas len okusovat korienky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale pssst