Chcem sa opýtať. Ako je to s robotou, VŠ, úradom práce. Keď som prestal chodiť na VŠ v zimnom semestri ale nedal som vedieť, že odchádzam. Z VS mi neprišiel žiadny papier a teraz už mam uzatvorený trvalý pracovný pomer kde odvadzam 80€ na poistky. Mam
Jeden kamarát chodil do školy asi 2 mesiace v prvom semestri prvého ročníka, potom sa na to vysral a majú v tom taký bordel, že teraz je stále oficiálny študent (druhák) aj keď do tej školy ani nepáchol
@blanc
Nevadí uz to mam vyriesené. Proste clovek musi jak debil cakat kedy mu pride papier domov (alebo musi podat pisomne vylucenie sám ak chce). A s tym papierom treba potom ist na urad práce kde ho odhlásia. Ale POZOR! Musi tam byt napisaný presný dátum ukoncenia studia. Lebo ak tam bude napisane, že je vyluceny ked prevezme papier tak to na urade neplatí a musi ist do skoly po dalsi papier.
Proste ako u debilov. No nakoniec som to zvládol a som oficiálne neŠtudent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ale to som ti nijak nepomohla
Nevadí uz to mam vyriesené. Proste clovek musi jak debil cakat kedy mu pride papier domov (alebo musi podat pisomne vylucenie sám ak chce). A s tym papierom treba potom ist na urad práce kde ho odhlásia. Ale POZOR! Musi tam byt napisaný presný dátum ukoncenia studia. Lebo ak tam bude napisane, že je vyluceny ked prevezme papier tak to na urade neplatí a musi ist do skoly po dalsi papier.
Proste ako u debilov. No nakoniec som to zvládol a som oficiálne neŠtudent