ja som zabúdala možno aj vyše pol roka... (rátam len to, keď som chcela zabudnúť a už som ani nedúfala.. ) podarilo sa.. až do asi tak min. týždňa keď som ho po pár mesiacoch znova stretla a bola s ním..
Začni používať rozum. Nevyhľadávaj ju. Odpoj kontakty. Všetky. Po chvíli prestaneš na rozmýšľanie používať city a pôjde to ľahšie. A možno sa raz aj zasmeješ, aký si bol slepý a blbý... Ak je láska láskou, nevie ublížiť. Preto láska bolí, lebo tej skutočnej je málo!!!!!!
Niekedy sa ľahšie zabúda ako inokedy, niekedy zabudneš hneď, ale inokedy nezabudneš vôbec, pre ten druhý prípad mám riešenie jediné, spomínaj iba na to dobré a nie na to prečo sa trápiš. Mne to veľmi pomohlo aj keď každý je iný každý robí niečo iné čo mu je najlepšie. Nájdi si vlastnú taktiku, to asi pomôže najviac.
Nezabudneš nikdy, ale môžeš sa s tým zmieriť...mne to zmierenie trvalo 9 mesiacov a pritom stále to nezmizlo a viem že to nezmizne..ale hlavne si tú osobu nevyhladávaj, nepozeraj ani na nete a zmeň okolo vela vecí ktoré si bol zvyknutý robiť alebo aj ludí spoznaj nových, ale hlavne na to neskús myslieť..viem čo hovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som zabudla tak, že som si toho človeka znechutila, opakovala si v hlave všetko zle, čo mi spravil a pomohlo
a čas je fakt svkelý liek