Mám urobiť projekt o nejakej krajine a chcel by som doniesť aj nejaké ich jedlo, ale niečo také normálne. Nechcem doniesť boršč, alebo vodku .. Niečo pevné a jednoduchšie. Nenapadá vám niečo?
ke už chceš robiť o rusku a zrobic jedlo tak skorej ako boršč by som spravila šči alebo uchu, to nie je až tak známe tutok, ale ak chceš niečo neliate, tak vareniki alebo bliny... predpokladam že ide o zš tak to i ty zvladneš a... no ja neviem...išla som byť skeptická ohladom pripnesenia tam jedla, ale ked som mohla ja s kolegom na kaademicku pôdu priniesť chleba a sol (chleba bol akože "paska"-sviatočný chlieb) a robiť súťaž v najväčšom odhryznutí z krajca, tak bych asi mala byť ticho .D
no nejake cestovinky na akykolvek sposob a mas Taliansko popripade lasagne, alebo ako je aj vyssie spomenute na Rusko tie bliny nemusi to byt len polievka , popripade madarsko - gulas ci halaszle , turecko - kebab, USA hamburger, Kanada lievance a javorovy sirup, mexico - tacos Česko - vepso knedlo zelo
Ak ťa láka Ázia tak máš na výber mnoho kombinácii s ryžou či už autentickými ázijskými cestovinami. Taliansko je známe pizzou. Poľsko pirohy. Belgicko hranolky a taktiež palacinky s pomarančovou náplňou. Toto sú možnosti z tej jednoduchšej kuchyne. ak vieš dobre variť tak pozri normálne na nete tradičné jedlá a vyber si aj niečo ťažšie na prípravu Good luck
@lawey jedná sa o gymnázium @tinka246 ale ja mysim, len take jedlo co do ruky vezmes, nejake jedohubky, napriklad minuly rok robili spoluziaci o madarsku a doniesli nakrajané klobasky a neviem co este @nicolkaa maki znie zaujímavo nemáš náhodou nejaký recept, lebo na internete vidim len s avokádom + losos.. a surovú rybu určite nedonesiem do školy
@smilerrr kazde jedlo sa da urobit ako jednohubka stacia male plastove pohariky a male porcie, ono sa to tak bezne robi na nejakych akciach recepciach a podobne kde ludia maju pohostenie v stoji
skotsko a tie ich jednoduche maslove tycinky pripadne anglicko a flapjack, shortbread alebo tak a dost z toho kupis v marks&spencer; myslim ak nechces piect
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo niečo tradične britské - Bacon sandwich - tiež celkom jednoduché
@tinka246 ale ja mysim, len take jedlo co do ruky vezmes, nejake jedohubky, napriklad minuly rok robili spoluziaci o madarsku a doniesli nakrajané klobasky a neviem co este
@nicolkaa maki znie zaujímavo nemáš náhodou nejaký recept, lebo na internete vidim len s avokádom + losos.. a surovú rybu určite nedonesiem do školy