Mozme si pozriet, ako nam zivotnost pracky predlzi Calgon, alebo ako je vsetko nove vyprane v Pervole a Bonux konci spolu s OMOm a za lisiacku cenu si mozme kupit novu strukturu vlaknin.
Dalej mame v Dexii narok na najvyssi urok 4 percenta, hypotek
tragedia..mno nevolal by som to tak ja poznam lepsi vyraz skor kokotina pre hlupych ludi teda je to dobre bo sa obcas najde co zaujme niekoho, ale mna osobne nikdy nic nezaujalo do takej miery, ze idem si to kupit to je dobre...skor reklamy, ktore informuju o dakom podujati, vystavach a podobne
ano su to somariny a nase "uzasne" komercne televizie z toho ziju...keby aspon neopakuju stale tie iste filmy, serialy a nedavaju tie sproste serialy typu susedia a panelak tak by som im tie reklamy aj odpustil
@0...strasne moc s tebou suhlasim, dnesny zivot upada do komercie! Reklamy su jeden z 4 dovodov, preco uz vyse roka nepozeram TV... Najlepsie bolo, ked isla reklama na pervol a hned za tym na vanish ci ako sa to pise
Tak reklamy typov, aké si vymenoval človeku vedia znepríjemniť život, ale keď náhodou niekto z času na čas príde s vtipnou reklamou, ktorá má niečo do seba ( a aj jej rozumiem, čo je veľmi dôležitý fakt ) tak si ju pozriem, prečo nie?
ale najlepšie by bolo, keby neboli žiadne reklamy a bolo by to
Tak ci tak , si poviete ,ze je to kktina , a ked pojdete mame kupit do obchodu praci prasok podvedome sa pravdepodobne rozhodnete pre ten ktori ma dobru reklamu ....
akoze nemam problem nerozculujem sa markizu a takeho srackove kanaly nepozeram pozrem si dobry film na HBO , aj tri za sebou , zarucene mi tam nepojdu ziadne primitivne reklamy , jedine dake uputavky na dalsi film ,medzitym si hodim na MTV, vypocujem neco a kym si skocim po dake jabko aj skoncia, cize nechapem preco pozerate markizu
Ono su reklamy a reklamy... bohuzial na SR (aj CR a pod.) su to jebnute reklamy najvyssieho kalibru. Na zapade su reklamy napadite a vcelku dobre sa pozeraju (niektore).
A nech si nadava kazdy kolko chce, keby tie reklamy neboli uspesne, tak sa predsa nevysielaju. Ich zamer nie je ze vidim reklamu a utekam do obchodu si to kupit. Ide skor o to, aby sa vam produkt dostal do povedomia a potom ked budete v obchode a spomeniete si, ze potrebujete cosi na cistenie kupelne a nasmerujete si to do danej sekcie, pozrete na pult a tam najde XY, YX, QR, Cilit, ZX, QZ tak si zoberiete najpravdepodobnejsie cilit, lebo ten bol v reklame a urcite je aj na to co chcete vy (+ kedze si cilit ako firma pripaltil nachadza sa vo vyske vasich oci ale to je uz o inom).
Vysledok je taky, ze vy ste si kupili tu sprostost z reklamy (lebo ste museli nejaku kupit), cilit zarobil a reklama splnila ucel a vsetci sme spokojni.
ja napríklad nedokážem pozerať súvisle film, keď tam bežia reklamy. Potom je ten film zbytočne dlhý s tými sprostými reklamami. Nemôžu dať reklamu pred začiatkom filmu a po konci filmu? Bolo by to lepšie... a každý by si prišiel na svoje....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.birdz.sk/webka/azel/blog...
ale najlepšie by bolo, keby neboli žiadne reklamy a bolo by to
A nech si nadava kazdy kolko chce, keby tie reklamy neboli uspesne, tak sa predsa nevysielaju. Ich zamer nie je ze vidim reklamu a utekam do obchodu si to kupit. Ide skor o to, aby sa vam produkt dostal do povedomia a potom ked budete v obchode a spomeniete si, ze potrebujete cosi na cistenie kupelne a nasmerujete si to do danej sekcie, pozrete na pult a tam najde XY, YX, QR, Cilit, ZX, QZ tak si zoberiete najpravdepodobnejsie cilit, lebo ten bol v reklame a urcite je aj na to co chcete vy (+ kedze si cilit ako firma pripaltil nachadza sa vo vyske vasich oci ale to je uz o inom).
Vysledok je taky, ze vy ste si kupili tu sprostost z reklamy (lebo ste museli nejaku kupit), cilit zarobil a reklama splnila ucel a vsetci sme spokojni.