K väčšine filmov už dnes nájdeme trailer na internete. Zaujímalo by ma, či predtým, než si pozriete nejaký film, si pozriete túto reklamu, ktorá je mnohkrát kvalitatívne odlišná než samotný film? Do akej miery vás dokáže ovplyvniť (odradiť, navnadiť,...)?
jj pozrela som si napr na poslednehjo batmana sa mi zdal trailer nic moc, ale film bol epicky aj som predpokladala ze bude, po tych dvoch rpedchadzajucich
ani na supermana sa mi trailer nezdal nejako uzasny, jedine sa mi pacila hudba, ale verim ze to bude dobre, kedze je v tom zase nolan
a celkovo si vzdy pozriem trailery lebo som osoba co sa nudi
trailery nepozerám, len výnimočne, ak aj ukážu niečo naviac, tak to aj tak zväčša zabudnem, to mi nevadí, ale väčšinou mi navodia zlú predstavu o filme a kvalita traileru sa naozaj veľmi líši od filmu
napriklad vždy ma zaujali trailery na harryho pottera aj tá hudba a všetko... a áno, pokiaľ idem na film do kina, pozriem si prv trailer potom hodnotenie na čsfd a potom usúúdim či pôjdem, resp. či sa mi opláca kúpiť lístok...
K väčšine filmov áno, ale niektoré nie. Ani neviem aké mám na to kritéria. Ale úplne najviac neznášam reklamy alebo trailery alebo nejaké fotky alebo niečo čo náhodou uvidím k nejakému novému dielu seriálu, lebo to väčšinou vypovie všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ani na supermana sa mi trailer nezdal nejako uzasny, jedine sa mi pacila hudba, ale verim ze to bude dobre, kedze je v tom zase nolan
a celkovo si vzdy pozriem trailery lebo som osoba co sa nudi
ten film sa mi nepáčil
@4