No čo videli ste už? Vaše pocity , názory? Mne sa to páčilo veľmi , ajkeď podľa mňa to na jednotku určite nemá čo sa ani nedalo čakat ..ale príjemné vidieť zas všetkých pohromade
kurva drát, však je to normálne sfilmovaná kniha, ktorá je už dlho napísaná, tak čo riešite, jak keby to bolo úplne ultra pokračovanie. oba filmy sú sfilmované knihy.
@grietusha neviem čo riešiš ty , ja sa pýtam na názory na film ktorý zahŕňa hercov , hudbu , kameru a tak ďalej a tak ďalej nie na knihu ktorá je super že je, ale načo to rozhorčenie
@annnci no ja viem, ale že všetci ten film riešia ako samostatnú jednotku, ktorá je zrazu haló haló, pokračovanie trainspottingu (a mnohí to dokonca berú tak, že sa danny boyle snaží niečo vysekať z úspechu prvého). pričom proste oboje je urobené podľa knihy a keby kniha druhá nebola, nemyslím si, že by to boyle nejak oživoval a riešil.
viac ma zaujala jednotka, aspon co sa tyka spracovania scen a kamery som si vsimol ze stopu "moderneho filmarcenia" sa nedalo nejako specialne prekryt aj ked niektore sceny sa naozaj pokusali podobat na skvele sceny z jednotky...to ze je to podla knihy neriesim, necital som ani jednu a neviem nakolko je odlisna druha cast ale bolo z dvojky dost citit obcas pomalsie tempo ktore v jednotke absolutne nebolo a to sa mi na tom velmi pacilo..
ale inak vtipne to bolo a pribeh bol teda lepsi zlepenec ako v jednotke to uznavam, len taaa technika.. skoda
Jednotka je proste jednotka...kult...ale toto je určite dôstojné pokračovanie. Veď kedy už len Danny Boyle natočil zlý film?? Akurát by to chcelo trochu menej nostalgie za prvým dielom.
neviem, možno si to kuknem, ale veľmi neviem že načo... keď sa to tak vezme, jednotka bola na štýl "tu a teraz" tak možno ani nemá zmysel nejaké pokračovanie...
Bavila som sa celý čas. Občas to s tou nostalgiou trochu preháňali-hlavne ten monológ Choose life 2.0 bol na mňa priveľa, ale inak super. And there were no more Catholics leeeft!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale inak vtipne to bolo a pribeh bol teda lepsi zlepenec ako v jednotke to uznavam, len taaa technika.. skoda