Requiem for a dream bol v istom zmysle fajn, ale zaujala ma tam iba postava jeho matere. Ostatné podľa mňa za veľa nestálo. A to som to pozerala až 2x, aby som sa uistila, že mi nič neuniká. Nemalo mi čo, lebo tam skoro nič nebolo. Veľmi preceňovaný film... to ešte aj Black Swan bolo lepšie...
Trainspotting lebo sa da pozerat aj viackrat,Requiem som videl zatial raz a nemam tendenciu si ho pustit este raz,ne preto ze by ma deprimoval to vobec ale su filmy ktore staci videt raz
trainspotting, jednoznačne. nejde o to, že je vtipnejší, ale o to, že si ho pozriem s radosťou.
requiem som videla len raz alebo dvakrát a vždy som revala ako malé decko a nemohla som potom v noci spať, núti ma spomínať na veľmi nepríjemné veci, a to mi akože dosť vadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale Requiem bol podľa mňa predsa len taký.. "hlbší".. záživnejší
Trainspotting ma nadhlad, humor a aj napriek tomu (alebo podla mna prave pre to) ma v sebe celkom fajn posolstvo
Trainspotting si vždy rada pozriem.
videla som oba, síce rekviem mám tiež rada, ale na trainspotting určite nemá
len sa bojím aby nebolo pokračovanie, zničilo by to celú atmosféru filmu
A najlepsie bolo ked sme to pozerali na nabozenste
requiem som videla len raz alebo dvakrát a vždy som revala ako malé decko a nemohla som potom v noci spať, núti ma spomínať na veľmi nepríjemné veci, a to mi akože dosť vadí
ale soundtracky z requiem sú najviac na svete.
A hlavne pre tie hlboké myšlienky ktoré sú vo filme, plus úžasná hudba!
Videla som veľa filmov o drogách, ale tento je úplne iný, jedinečný a proste naj