Na prvýkrát jak som to videl velmi som tomu filmu nexápal.. Ale jak som si to pozrel viackrát zistil som, že to je veľmi dobry filmik čo chytí za srdce ...
moj najoblubenejsi film, proste kultova zalezitost, s kultovymi interpretmi na soundtracku, spracovanie kultovej knihy kultoveho spisovatela (ach, irvine welsh co by som ja bez tvojich psychopatickych myslienok robila?)... ano,vsetkym,co necitali knihu, vrelo ODPORUCAM! v podstate je to nieco uplne ine ako ten film, ale myslim,ze film urobili uzasne,inak sa to nedalo... pretoze kniha je taka... nesuroda... ale welsh je majster a tak... a co robilo born slippy na soundtracku? myslim,ze oni prave vtedy zacinali, robili nejake veci pomimo sebe do usi a dusi a na nejakych parties ich objavili producenti filmu. preto je born slippy tak usto spata s tym filmom,,, lebo to je vlastne jedina skladba,ktora je akoby pren urobna lager,lager,lager,lager... mega mega white thing! kurnik, aj by som si ho hned teraz pozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ete bolo uzasne jak si vzdy pichli a gebula im tresla o zem..a take zadunenie rehot
poucny film ale je dobry je to zabava