doteraz predýchavam dopozeranie game of thrones, kedže to boli jediné zmysluplné hodiny cez celé prázdniny (ach)
zajtra musím skoro vstávať znova ku očnej lebo žiadna blbosť ktorú mi dala mi dostatočne nevyliečila zápal oka, potom sa trept ešte na kardiologiu :/ celkovo tento rok, tieto mesiace sú úplne najhoršie ever a doteraz neorzumiem prečo, ale najradšej by som chcel skočiť pod autobus
a najnovšie som zistil že nedokážem robiť žiadnu psychickú prácu takže aj to ma deprimuje, nech to už všetko skončí lebo mi hrabne
Tiež pravda.. Ale pôvodne som to vlastne akosi nemala v pláne, mne nešli založiť normálnejšie fóra, čo som chcela /a chcela som ich pridať aj skôr/ a toto fórum s o ničom tému mi hneď šlo založiť.
@devine lebo je všetko celé zle a ja sa cítim ako forever alone keď je fajné obdobie vždy je komu zavolať, napísať, s kým ísť von.. teraz keď mi je najviac na piču na svete tak nik ani nezakopne o mňa... áno, idem sa radšej ľutovať do vankúša :/
Jeee.. Takže si teda v tom Francúzsku? /Hádam si ma pamätáš, nech sa nestrápnim úplne, hihi./ A všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravia, šťastia a v tom Francúzsku si uži teda. ^_^
@saskia988 ja som sa do toho seriálu zamiloval už po prvej časti ale vtedy to bolo také super, ale každou časťou to bolo lepšie a lepšie a teraz keď som to tak zhltol hľadám nejakú náhradu
@mishenka09 ani tak do obchodu či jak? inak ale je potešujúce zistiť že nie som sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
zajtra musím skoro vstávať znova ku očnej lebo žiadna blbosť ktorú mi dala mi dostatočne nevyliečila zápal oka, potom sa trept ešte na kardiologiu :/ celkovo tento rok, tieto mesiace sú úplne najhoršie ever a doteraz neorzumiem prečo, ale najradšej by som chcel skočiť pod autobus
a najnovšie som zistil že nedokážem robiť žiadnu psychickú prácu takže aj to ma deprimuje, nech to už všetko skončí lebo mi hrabne
som dúfal že birdz bude oporou ale zjavne ne
Šmolkoviaa!! Jeej.
@mayben
Tiež pravda.. Ale pôvodne som to vlastne akosi nemala v pláne, mne nešli založiť normálnejšie fóra, čo som chcela /a chcela som ich pridať aj skôr/ a toto fórum s o ničom tému mi hneď šlo založiť.
a ja si farbim vlasy
No tak to mi je veľmi ľúto. :/ A v lete by som fakt zápal oka nechcela. :/
Ale takisto musím behať po lekároch.
Alebo skôr mala by som, ale mne sa nechce. (ach) Raz za dva týždne stačí.
Myslím, že nejak internetová stránka nikdy nebude oporou. Alebo?
Na august?
Prečo depkujeeeeš?
@boloabude
Čo tam vlastne má byť?
učím sa ekonómiu.
@devine ono to oko ma nebolí, nesvrbí ani nič
len prosto cítiš že ti tam stále pod vačkom zhromažduje sekrét a strašne máš potrebu to stále vyberať
(to len také info som sa potreboval zdôveriť , dúfam že neje nikto
no pred takýžm rokom bol
Teraz? Prečo sa učíš teraz ekonómiu? Pfu, ale nezávidím.
@poke
Pfuj, ešte že som nejedla. Dobre, skôr ne to bolí, tak je to nepríjemné, chápeme sa?
Poznám také obdobie. :/ Je mi to strašne ľúto, snáď také blbé obdobie čoskoro prejde. :/
Keby som vedela ako, pomôžem ti, ale ja sama neviem, čo takto robiť, mňa už potom odtiaľ nakoniec len niekto vytiahne.
@noha05
Ouch! o.o Vybraté?
Tebe tiež, šťastný nový August!
To nevadí, ja sa musím učiť etiketu /ale nasilu, narozdiel od teba/ a vôbec sa mi nechce. Ale tak, keď si si to vybrala sama, tak je to fajn.
@salkoo
Jeee.. Takže si teda v tom Francúzsku? /Hádam si ma pamätáš, nech sa nestrápnim úplne, hihi./ A všetko najlepšie k narodeninám, veľa zdravia, šťastia a v tom Francúzsku si uži teda. ^_^
@dconan
Nemáš vôbec začo.
Tak to je super, hádam sa ti tam páči. A samozrejme, nemáš začo. A som rada, že si pamätáš.
@ericca
Aký seriál si ideš pozrieť? No, síce neviem čo sa deje, ale hádam sa to dá čo najskôr do poriadku.
Aha, tak príjemné sledovanie prajem. A nemáš začo.
@mishenka09 ani tak do obchodu či jak? inak ale je potešujúce zistiť že nie som sám
tubegalore.com