@zerominersk začínam sa pri tebe cítiť stará...a riešila by som to osobným rozhovorom aj keď neviem, či by to slečna zvládla, keďže situáciu už poriešila dosť nedospelo.
tak hlavne - musíš si uvedomiť, či s ňou CHCEŠ začať vzťah. Ak nie, normálne jej to vysvetli a vysvetli to aj spolužiakom (viem je to ťažké, aj moji spolužiaci sú nechápaví), ale je to tvoja vec a oni sa do toho nemajú miešať. Ak ju máš rád, tiež jej to povedz. Možno je ti to trápne, hanbíš sa, a tiež je tu možnosť, že si z teba bejby vystrelila.. a ty budeš vyzerať ako debil. No .. je ťažké o tom hovoriť keď som tam nebola Ak som to správne pochopila, písal si, že sa ti páči tak v čom je problém?
choď von s kamarátmi/kamarátkami a kašli na ňu, máš 13 rokov preboha ešte stretneš milión dievčat, ale tak najprv na nejakú musíš dospieť, ak sa ti naozaj páči, tak jej to povedz, ver mi, že to nie je nič za čo by si sa mal hanbiť, je to normálna vec, každý ľúbi a chce byť ľúbený, jej to len polichotí a ak ťa odmietne, nerob si z toho nič, si chalan, tak sa snaž a ver mi, chalanom sa páčia sebavedomí chalani ak sa ti bude smiať tak je to ešte stále dieťa...neboj, čo ťa nezabije, to ťa posilní hlavne sa nestaviaj na úroveň toho, čo ti písal také blbosti, toto je trápne a je to k ničomu, ja by som si na tvojom mieste z toho nič nerobila a kašľala na to...
bože, na toto som zvyknutá.. teda na to, že mi všeti robia zle, hovoria že som trápna, nadávajú mi, atď, ale nie z toho dôvodu, čo máš ty.. proste sa im v druhej triede na mne niečo znepáčilo a bodka, asi trištvrtina triedy mi doteraz robieva zle, hoci v poslednom čase menej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak napíš niečo aj ty jej a budete 50:50
ja by som ti proste poradila: nevšímaj si to..
ale takisto nechápem, prečo ti niečo také začali kvôli takej BLBINE písať na lavicu, hovoriť a ja neviem čo ešte..