heeh..no mne sa stal jedne trapas na dovolenke pred nedavnom..s kamoskami co som sa tam s nimi zoznamil sme sa bavili a nejako sme sa dostali k prrr brr (viete v tej reklame na oldspice) aa ony sa zacali prekrikovat zee ktora hlasnejsie aa naraz slo kolo velka skupina ludi ktoru sme si nevsimli..a do konca dovolenky si z nas ujebavaly noo a neskor aj nasi rodicia..nwm ci to tez nepoculi
vcera na festivale ..snazit sa spievat pesnicky od hexu na podiu pred asi tak 12 000ludmi..no asi najvacsi trapas v mojom zivote ..a zajebana od blata navyse..no takze tak
ha ja som boal majstre v trapasomch ked som boalmladsie terza ma to uz nastasie obchadzaale postupne osm si na ot zvykla a robila si s toho srandu ..minule mi kamoska strcialorgovan do vlasou aj som na ot zabudla tak som tak vosla medzi ludi do krcmi .. tak neviem co si o mne pomylsela ale co uz
ked v skole spoluziakovi padlo pero pri moju lavicu a ze nech mu ho podam a ja ze podam mu ho za dvacku a ucitelka zakricala " peta dviha pera za dvacku"
@10 myslim ze som ta udrzal v horsich podmienkach 32°C do kopca cely v ciernom s nohavicami ... jjsolarny panel cize tak ... mno prcic nenavidim svoju ruku
a nja trapas naktory si este pamatam .. sme boli s rodicmi na krasnje horke atam boli slavnosti ,, robili tam prohňgram pre deti a sutaze .. ze onaj princeznu a princa a bolo treba dieta do 9 rokouv ese jedno dievca.. tak som nabrala ovahu nevim skde prihlasila som sa .. sme tam mali tancovat ako pvtych dobach ..ot som aj zvalda .ale potom ze kao sprvana princezna musim vediet vysadnut nakona ...lenze ja soim bolaniska tak mi tam pristavili ponika vsetci bvysadli aj na kona ja na ponika nňiba ja soms a cez ponika prehla nevedela som nan vyles som sa tam po nom driapla dobrych daset minut..aj mi bolo luto toho ponika..ale on enma ziadne eňsedlo. boz e keby ze to vidite taksa rehocete . som si nevedela rit na eho vytrepat.. a tam okolo plno luid sebelo na trave a pozeralo sa a rehotali sa ..a si pamata ako dkaot este zakrical ze pozrite nau akosa tam stvera ..
No toto je tema pre mna ja ,podla vsetkych-magnet na trapasy...tak hodim jeden co mi prvy napadne.. no tak tento..isla som s babkou do mesta na trh.. vsade plno ludi..deticky sa zbiehali zo skoly..a babka uzrela jedny nohavice..a triko hned-"tie si musis vyskusat" ..odmietala som...boli otrasne a nebolo ich kde skusat!!...zacala ma vydierat.. a tie pdoobne veci..tak som podlahla.. tak si predstavte..oblozili ma tam vonku pri tych ludoch takymi velkymi kartonmi..si vravim no dobre prezijem... ved nic nevidno ..tak so msa vyzliekla-uz som bola v spodnom pradle ked sa zrazu dvihol vietor a tie kertony odfukol tak som stala uprostred trhu medzi tou kopu ludi len tak v spodnom pradle.....hnaba
trapasy to je u mna na dennom poriadku pred par dnami som spala u tety a isla som vonku blabla bla a nakoniec som ostala len ja a jeden kamarat sme sa pechadzali kade tade a ked sme isli takou lesnou cestickou svietili sme si len mobilom lebo bola uz tma mala som na nohach zabky a dlhe nohavice a nevsimla som si dost velku dieru naplnenu vodou stupila som na kraj tej dieri smykla sa a skoncila cela mokra a este aj od blata mala som cele nohavice mokre a este to aj poriadne chladilo lebo vonku bola zima
noooo...mám jeden,že brutálny...keď som bola v AquaCity...mala som normalne plavky,ktoré sa na boku viazali.No a bola som sa spúšťať na tobogánoch...asi milionkrát za sebou...až som raz vyšla z vody a plavky na boku sa rozviazali a spadli (spodná časť plaviek) ...bol to brutal...rozutekala som sa aaaaaaa mala som asi 10 minutovu traumu
Alebo isla som po meste...a popri chodniku boli zaparkovane auta..tak so msa pri jednom pristavila...v domieni ze je praznde a zacala sa upraavovat..sklo na dverach som pouzila ako zrkadlo...hadzala som tam nemozne grimasy ked zrazu sa sa otvorilo okienko,v nom taky chlap okolo 30"pekna si pekna"
mne sa stavaju asi najcastejsie v autobuse..Minule som isla do Pk za kamoskou a nejak som nestihala autobus ked som dobehla cela udychcana zo zuvackou v hube kricim na sofera pezinok namestie a zuvacka mi na nho vyletela ..Uz len ten pohlad mi naznacil ze som sa otocila a ze tak nic dovi cervena ako repa..alebo v inom mi popadali peniaze a ked som sa zohla mi rupli gate .D ma skoro trafil slak
Napr.,teraz nedávno som šla výťahom s Kajou a Paťou a začala som trepať,že som lesbička(spomenula som aj @Baarculiq ) a podobné kktiny,ktoré radšej ani nebudem vravieť
No a vtedy sa tam práve zjavil sused ktorý všetko počul..úchylne sa na mňa pozrel a po chvílke zazerania zo seba vypotil-Ahoj +úchylný úsmev ..Všetci do rehotu
Alebo často do niečoho narážam..a včera som sa šmykla a strhla som zo sebou ešte aj ostatných
Boli sme na zurke, bozkavala som sa s chalanom jednym, po case som sa odtrhla od neho, pozrela na neho a zapotila:"A ty si kto??" Vsetci naokolo vybuch smiechu
ked more stiahne vrchnú časť plaviek tak to za trapas už ani nepovažujem a ani písať na okná zasnežených aut nadávky s čoho sa vykluje že zvnútra na vás pozera prekvapený spolujazdec tiež nie. Ale príde mi nehorázne vtipné ked máte s kamaratkou spolusediacov rovnaké mobili a namiesto na svoj displej položíte žuvačku na ten jej (vtedy som akurát pila a ako na mna zahučala osm sa začala tak dusiť že pozerala celá trieda čo sa stalo)
@40 to bolo ešte minulý rok na kréte ale len na jednej pláži tak tam boli vlny (ale stiahnutie plaviek je minimum odhliadnuc od toho že som sa mohla utopiť
no ja som raz bola s kamaratkou v jednom strasnom pajzli, lebo tam chodil chalan, ktory sa tej kamoske straaaasne pacil. problem bol ten, ze tam bol len jeden zachod, takze tam chodili zeny aj muzi. isla som si na to WC. bolo tam zasvietene, ale dvere boli mienrne pootvorene, tak som si myslela, ze je volny. nuz tak to som sa teda dobre sekla. otvorila som dvere a pri pisoari stal ten kamaratkin Vysnivany a nechapavo na mna pozeral. bolo mi dost trapne, tak som si isla sadnut spat a nejako som to predychavala. za chvilku na mna zakrical jeden jeho kamarat, ze uz je WC volne, ze uz mozem ist. to som uz skoro zomrela
alebo este na zakladke som si prvy a posledny krat dala taku zavinovaciu suknu. spoluziakom sa zrejme nepacila, tak mi ju strhli dole a ja som uprostred triedy stala v nohavickach. tie sa im zrejme velmi pacili, lebo este aj teraz po cca 5 - 6 rokoch si s radostou spominaju na moje modre nohavicky.
alebo som raz chcela opravit ucitelku, lebo som si myslela, ze ma v priklade chybu a pol hodinu som sa tam s nou hadala a potom som si vsimla, ze ona to ma vlastne dobre. to bolo fakt trapne. odvtedy si niekolkokrat rozmylim, ci sa prihlasim.
taky najcerstvejsi je taky alkoholicky. prvykrat som sa fakt tak strasne opila, ze som o sebe nevedela. to sme s kamaratom spolu stiahli skoro 1L fernetu. najprv som bola uplne v pohode a potom to prislo. hodila som tycku a zobudila som u frajera rano v posteli. bola som trosku zmatena, tak mi porozpraval, co som robila. zevraj som ovracala kamaratovi zahradu, tak ma zobral k nemu domov a tam som asi trikrat pozdravila jeho otca, ale tie najstrasnejsie veci si radsej necham pre seba.
to bolo tusim v siedmej triede, takze to este asi nevedeli na co ho maju, tak im z toho zacalo zadrbavat. pekna baba to mala v nasej triede dost tazke. sukne som fakt zacala nosit az na strednej.
pamätáte si ešte na propeler, čo bol v pri sade janka kráľa na nábreží? tak raz ma tam odtiahol jeden punkerský kamarát a tak tam sedím a zdá sa mi, že mám na niečom nohu... kuknem pod stôl a ono sa tam na mňa usmieva psie hovno
ale to bolo ešte fajn. predstavte si, že ste na túre. sa mi stalo na túre, keď som bol pod veľkým roszutcom a trebalo mi neuveriteľne srať som zbehol do vysokej trávy čo tam bola, shoval sa za kríkom, ale potom kukám, že je chodník aj z druhej strany! viete si predstaviť, jak sa tý turisti rehotali, keď tam vidia, jak mi len trčí hlava z trávy a vyháňam zo seba diabla proste, shit happens...
alebo keď som raz šiel túto zimu zo školy, tak ako najväčší máčo vystupujem z karosy na patrónke (vypadalsom jak tvrďas, aj som sa tak cítil, bo som mal svoje vtedy ešte nové steely a koženú bundu a šatku)a samozrejme, prvé čo spravím je to, že sa zdrbem na schodoch, riť si poudieram o všetky tri schody a potom prdelou do mláky. samozrejme plná patrónka
@53 heh neprijemne xD nechcela by som ... ale nemas na mna (som este bola mala) som stala v zavretom trolejaku chystala osm sa vystupit ... este isiel.. a tak si hovorim ze to musi byt riadne peprijemne vyrubat sa na tie schody (v trolejakoch su strme a maju take medzery po stranach aby sa mohli dvere otvorit) no a nezrubem sa tam prave v tom okamihu?! trapas asi 8 som mala
nále, u malého decka sa to ešte dá nejak ospravedlniť to sa zas mne stalo, že keď som bol možno nejaký prvák, tak som mal vo zvyku vždy sa postaviť na poslední schod ešte pred tým, ako sa otvorili dvere. no a to ešte chodili po bratislave staré ikarusy 280-ky (to sú tie, čo sa im dvere otvárali ako starým električkám) a samozrejme, čo sa nestalo, dvere sa otvoria a mne to zaseklo nohu a potom ma tam nejaký chlapík odtiaľ dostával von, zatiaľ čo som rumázgal...
@62 aj tak ma najviac dostalo - neviem, či poznáš bobra. som tam bol asi pred dvoma týždňamy asi o 16:00 a ten tam už krvavé oči, bohvie ako dlho tam sedel a paril na notebooku assasin's creed
aha ok toho bobra ci co . mi raz ukazes a hej dlho osm tam nebola a ani sa tam dlho nechystam ... ale ne raz by sme tam mohli skocit len keby tam nebolo tolko znamych.. kks mohlo bo to byt jak posledne dni skoly - prazdno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
vcera na festivale ..snazit sa spievat pesnicky od hexu na podiu pred asi tak 12 000ludmi..no asi najvacsi trapas v mojom zivote ..a zajebana od blata navyse..no takze tak
@6 najskor nie..asi trema sak tolko ludi pred stageom..no des
a
@feerinko : hanbi sa
a
Myslim si ze sa vsetci zhodneme ked poviem ked uz trapas, ASPON Fun
mnooo kazdopadne to bolo vcelku zaujimave kedze som isiel s nou a kecal a ona zrazu toto >.>
mne sa stavaju asi najcastejsie v autobuse..Minule som isla do Pk za kamoskou a nejak som nestihala autobus ked som dobehla cela udychcana zo zuvackou v hube kricim na sofera pezinok namestie a zuvacka mi na nho vyletela ..Uz len ten pohlad mi naznacil ze som sa otocila a ze tak nic dovi cervena ako repa..alebo v inom mi popadali peniaze a ked som sa zohla mi rupli gate .D ma skoro trafil slak
Napr.,teraz nedávno som šla výťahom s Kajou a Paťou a začala som trepať,že som lesbička(spomenula som aj @Baarculiq ) a podobné kktiny,ktoré radšej ani nebudem vravieť
No a vtedy sa tam práve zjavil sused ktorý všetko počul..úchylne sa na mňa pozrel a po chvílke zazerania zo seba vypotil-Ahoj +úchylný úsmev ..Všetci do rehotu
Alebo často do niečoho narážam..a včera som sa šmykla a strhla som zo sebou ešte aj ostatných
Ale to s tým autom je sranda ...
Tak, že toto je dobre odveci ... To čo za idiotov?
to bolo tusim v siedmej triede, takze to este asi nevedeli na co ho maju, tak im z toho zacalo zadrbavat. pekna baba to mala v nasej triede dost tazke. sukne som fakt zacala nosit az na strednej.
ale to bolo ešte fajn. predstavte si, že ste na túre. sa mi stalo na túre, keď som bol pod veľkým roszutcom a trebalo mi neuveriteľne srať som zbehol do vysokej trávy čo tam bola, shoval sa za kríkom, ale potom kukám, že je chodník aj z druhej strany! viete si predstaviť, jak sa tý turisti rehotali, keď tam vidia, jak mi len trčí hlava z trávy a vyháňam zo seba diabla proste, shit happens...
nále, u malého decka sa to ešte dá nejak ospravedlniť to sa zas mne stalo, že keď som bol možno nejaký prvák, tak som mal vo zvyku vždy sa postaviť na poslední schod ešte pred tým, ako sa otvorili dvere. no a to ešte chodili po bratislave staré ikarusy 280-ky (to sú tie, čo sa im dvere otvárali ako starým električkám) a samozrejme, čo sa nestalo, dvere sa otvoria a mne to zaseklo nohu a potom ma tam nejaký chlapík odtiaľ dostával von, zatiaľ čo som rumázgal...
a len tak mimochodom... ty chodievaš ku drakovi?
u draka to nebolo. podnik tu radsej ale nebudem zverejnovat.
ináč, sry že sme trochu mimo témy...
OT RULEZ XD
a tu hru drtil willi raz na Bobrovom booku XD
BTW k trapasom , je blbe ked sa snazis niekoho bozkavat a padne ti do ust nausnica >.> (ano taka dlhaaaa) xD
@78 heh sak co cakas ...