je to totiz tak ze dve trafene spoluziacky pobehuju po skole a pytaju sa : mas penis? mas menstruaciu? uz si sa vysemenil? mal si mokry sen? mna osobne dost dostalo ked sa ma to spytala a kazdy spoluziak sa iba zacervena a odide vacsinou co by ste m poved
ja by som sa spytal "a ty si sa kedy dotkla naposledy svojho GLITORISU??" sak by ani nevedela co to je ...ale to fakt to namyslene holky ktore ani nemaju rozum, ich to prejde ale podla tvojej diagnostiky tipujem že tak rychlo to nebude, predpokladam tak o 10 rokov
vykašli sa na nich.. su to deti ako tu už bolo spomenuté alebo im odpovedz niečo typu ja mám a chceš ukážem ti ale ešte nie si decko a ja nie som pedofil skus nieco taqe alebo nieco cim ich uplne zabijes
mas peni? - áno a vieš aky dlhyyyyy
mas menstruaciu? - muža nemam ale štruaciu hej
uz si sa vysemenil? - ano a vzniklo obilie
mal si mokry sen? - ja mam len suche sny
boze nieco si vymisli niaku total sprostost a opitaj sa ich ci oni s tym vsetkym uz maju skusenosti
Treba nejaky odjeb im dat nje poslat ich do pice ale volaku sprostost im na to odpovedat..
MAs penis???Ano mam a aky dlhy..Ukazem na tebe ako ho pouzivam..
?DF ja im ale ze mam velky penis hovorit nebudem ano ? to im odpovedal jedemn moj spoluziak a naciahol sa asi meter pred seba, povedal takyto... ale to bol asi jediny
@10 to je z Divky,sme sa na tom šulali v škole aj so spolužiakmi
inač k teme..zrejme sa naučili nejake nove slova a vedia čo to znamena spytaj sa ich aj ty niečo,možno budu prekvapene a inač nič si z toho nerob,su to trapne veci ,normalne odpovedz alebo ich pošli rovno do piče,popripade im poriadnu daj cez ucho a sprav kop z otočkou vzad ako chuck norris,budes hviezda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Alebo druhá možnosť, ignorovať ich...
mas menstruaciu? - muža nemam ale štruaciu hej
uz si sa vysemenil? - ano a vzniklo obilie
mal si mokry sen? - ja mam len suche sny
boze nieco si vymisli niaku total sprostost a opitaj sa ich ci oni s tym vsetkym uz maju skusenosti
MAs penis???Ano mam a aky dlhy..Ukazem na tebe ako ho pouzivam..
boze co to tu riesis ... chod sa radsej vycikat...
inač k teme..zrejme sa naučili nejake nove slova a vedia čo to znamena spytaj sa ich aj ty niečo,možno budu prekvapene a inač nič si z toho nerob,su to trapne veci ,normalne odpovedz alebo ich pošli rovno do piče,popripade im poriadnu daj cez ucho a sprav kop z otočkou vzad ako chuck norris,budes hviezda