nechápem aký môžu mať zážitok z takého počúvania plechového, vobec žiadny poriadny zvuk. Skôr v tom vidím niečo také ako "kuknite jaký som cool, čo očúvam"
Chápeš kindermafia... ...dnes som išiel s takými v autobuse ...lopaty na hlave, nohavice po staršom bratovi a rytmus v mobile ....tvárili sa ako najväčší drsňáci...ale mne nevadia, aj som sa na nich zasmial ...a on že na čom sa smejem a je že na nom či má nejakaký problém...tak to vypol a bol ticho
a ked neda tak im ten mobil zober a hod im ho o zem. Je totiz zakazane obtazovat hlasnou hudbou. kto nepozna poriadok v autobsue ma smolu. treba ho to nacuit.
poviem vam..moj spolužiak dnes po jednom takom (nohavice pri kolenach,, "lopata" na hlave...) hodil rožok.. ..normlane ideme po kamnnom namesti (pred tescom v BA), a on to donho hodil...a potom sa ho začal vypytovat, prečo si neda nohavice hore ...
a wed ked nemaju na sluchatkaa musa to mat pustenee na plno nech každyy o tom wee.... ..za to že wam sa lubi opera nebudu hadam puštat na plnee gule mozarta ne???
klidek, kazdy blbne inym sposobom, toto nie je najhorsie, stale existuju stopliky do usi....aj ja obcas doma zaprskam, ale hlavne sa tesim ze tyzden emoklubu mojej dcery bolo horsie sust
Su to deti, ktore si myslia, ze ked vsade pustaju svoj hip-hop a rap, ze su big gangstri. Takych vidim kazdy den zopar, hlavne v skole. Vdaka bohu uz len necele dva mesiace
Jáj poznám až príliš dobre moji "milovaní" spolužiaci si tie kolotočárske pesničky púšťajú stále dookola v triede...a mne už MP3jka nejde pustiť hlasnejšie :´(
..davam aj ja na plnnu hlasitost pesnicku..pokial som v kolektive..ktorym chcem povedat zetato piesen je dobra...a ze sa mozno aj im bude pacit......ALebo ked treba urobit atmosferu...naprklad,,ked vsetci su ticho!!.....ALE neznasam ked sa na mna niekto pri tom pozrie a povie mi ze jake traposimy pocuvam..ako samý raperi v triede tazky..ale ked si ony pustia nejaky francuzsky hi hop ktoremu ani nerozumeju..alebo dost blbe pesnicky....(obsahovo) od Rytmusa.....a ani iny styl ako ich nemozem pocut....ale aj thak cuwam
Ona - komplet vytrhané a prehnane namaľované obočie, "pretekárske" tričko, minisukňa spod ktorej vidieť celulitídu (taký pohľad som si užila včera) a neuveriteľne tupý výraz v tvári.
On - vyholená hlava, oblečený ako najväčší frajer, mobil v ruke a nejaká hiphopová pesnička na celú zastávku.
Akurát táto skvelá dvojica absolútne nesedí do vášho opisu, keďže podľa mojej domnienky sú obaja starší než ja...
nooo ked chodim vlakom tak tam tiez vzdy stretnem aj zopar tazkych hiphoperov...ale mam ich doost na salame pretoze ja si dam do usi moju mp3 menom Vasil a vypeciem si Jesus Of Suburbia...pripadne si presadnem do ineho kupaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. - presne vystihnuté
a ked neda tak im ten mobil zober a hod im ho o zem. Je totiz zakazane obtazovat hlasnou hudbou. kto nepozna poriadok v autobsue ma smolu. treba ho to nacuit.
je to nehorázne trápna vec...
nechápem prečo si ešte neuvedomili že týmto obťažujú mnoho ľudí:/
Mne dokonca vadí keď mám v ušiach slúchatká a náhodou je niečo počuť do okolitého sveta. Také intímne to pre mňa je
Ona - komplet vytrhané a prehnane namaľované obočie, "pretekárske" tričko, minisukňa spod ktorej vidieť celulitídu (taký pohľad som si užila včera) a neuveriteľne tupý výraz v tvári.
On - vyholená hlava, oblečený ako najväčší frajer, mobil v ruke a nejaká hiphopová pesnička na celú zastávku.
Akurát táto skvelá dvojica absolútne nesedí do vášho opisu, keďže podľa mojej domnienky sú obaja starší než ja...
asi sa len chcú chváliť tym aky maju super mobil s mp3 prehrávačom...