Ak by sa tak niektorí moji bývalí učitelia dali nazvať, tak preto, lebo nerozumeli dostatočne tomu, čo učia, alebo proste ich pridaná hodnota k učebnici bola takmer nulová.
Proste keď niekto deväť rokov opakuje, že sme nevychovaní; rodičia by sa mali za nás hanbiť; sme obrazom rodičov a NESPOMÍNAJ MENO BOŽIE NADARMO!; ty si Ježišovo meno do tých špinavých úsť neber!; ste nezodpovední; ja ako výchovná poradkyňa vám do tých prihlášok na stredné školy napíšem takú pravdu, že sa budete čudovať; DEVIATACI! Som tu správne? Som správne v deviatej triede? Lebo mne sa to nezdá. Zdá sa mi, že som prišla medzi škôlkarov. Takto sa správajú iba malé deti... bla bla bla
Veď jasné, sme retardi deti, ale tá učiteľka, more. -____-''
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A potom, že je nám vtipne, keď na nás zrazu zakričí.
Ak by sa tak niektorí moji bývalí učitelia dali nazvať, tak preto, lebo nerozumeli dostatočne tomu, čo učia, alebo proste ich pridaná hodnota k učebnici bola takmer nulová.
To bola, našťastie, pomerne dosť malá menšina.
Proste keď niekto deväť rokov opakuje, že sme nevychovaní; rodičia by sa mali za nás hanbiť; sme obrazom rodičov a NESPOMÍNAJ MENO BOŽIE NADARMO!; ty si Ježišovo meno do tých špinavých úsť neber!; ste nezodpovední; ja ako výchovná poradkyňa vám do tých prihlášok na stredné školy napíšem takú pravdu, že sa budete čudovať; DEVIATACI! Som tu správne? Som správne v deviatej triede? Lebo mne sa to nezdá. Zdá sa mi, že som prišla medzi škôlkarov. Takto sa správajú iba malé deti... bla bla bla
Veď jasné, sme retardi deti, ale tá učiteľka, more. -____-''
Najviac dala katechétka: Nesmej sa mi do očí, dobre vieš, že to neznášam.
Ty si jedno drzé, namyslené, nevychované dievčisko! PLUS TY (ukázala prstom na mňa)
Bože, len čakám, kedy jej niekto vykričí, že je stará panna a že by ju ani Mojžiš neoplodnil. Slečna učiteľka. Tsssss