Normalne zdvihni a povedz, ze si si to rozmyslel a nic im nedas. Baby nepoznas, neviem preco by si im mal nieco davat. Osral by som im hlavu... Alebo im ju daj vymenou za nieco napriklad za fajku
Ja by som im ju dala...viem možno ju chcete aj vy..ja som sa už vzdala veľa vecí na ktoré som sa tešila alebo ich mala veľmi rada a prenechala ich inému len preto lebo som chcela spraviť buď dobrý skutok alebo len tak aby som potešila tú osobu.
@domcikeee dobre super hej, ale moje spolužiačky su doslova také štetky že napriklad minule sme išli na kofolu s kamošom a oni sa priplachtili že idú s nami (pričom by v živote s nami nešli) chceli nám ju vyglogat a my sme im dali že iba kus a celu mi vychlastali špiny ... a potom hned odišli ... prosto niektorý ludia to len zneuživajú
Vyjednávaj ale milo. Zavolaj babám nech prídu k vám na otestovanie mikrovlnky. (najlepšie večer a keď budete sami) To čo v nej urobíte zjete a podľa vyvíjania večera sa rozhodnete. Keď budú drblé povedzte že sa pokazila a zdupkajte
Zdvihni a počkaj, čo ti povie. Nechaj rozprávať ju. Keď ti vytknú tú mikrovlnku, tak povedz "Aha, tak tebe nešlo o nás, ale o tú mikrovlnku. Kvôli tomu voláš.." Potom povedz že si zmenil názor a nič im nedáš. A zaves. Ak by mikrovlnka nebola spomenutá, tak možno sa im fakt páčite a choďte s nimi niekde na terasu na kofču (nech sa to urovná). Ked by potom neskôr prišlo na tú mikrovlnku, tak povedz, že vás mrzí čo ste sľúbili, ale nemôžete im ju dať. Bodka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
podla toho, ako potrebujete tú novú mikrovlnku a ako sexy baby vyzerajú ale mi to príde neskutočne vtipné
Ako ja by som im ju dal, ak by mi ju fakt netrebalo s tym, ze ak ju nebudu potrebovat, mozu ju vratit alebo dat niekomu inemu, komu sa hodi.