Mal som, bolo to fajn....najprv som bol unavený ale po pár hodinách to bol úžasný pokoj, ale bolo cítiť že to je taký "fake" pokoj, zažil som potom krajšie chvíle pokoja aj bez trávy.....btw. tráva vie odblokovať v mozgu schizofréniu ale je to lepšie ako sa pravidelne ožierať....heh keď sa opijem min. raz za týždeň je to pravidelné?
mne je z toho uplne zle. som vymlety a paranoidny. ba co horsie, dvakrat som z toho mal nejaky dojazd aleboco (googlil som, vraj je to velmi vzacny fenomen, ale stava sa to, ked si k tomu clovek, ktory ma na to predispoziciu, da aj nejaky alkohol), trvalo to tyzdne, v druhom pripade mesiace a citil som sa, akoby som mal v hlave kapustu. cely svet mi pripadal uplne nerealny a vsetko bolo strasne tazkopadne, ako keby sa clovek pokusal soferovat auto drziac volant a riadiacu paku dvojmetrovymi kliestami. v skole som siel z jednotiek a dvoje na stvorky a patky a pomaly som sa zacal zmierovat s tym, ze som si ugriloval mozog a ze budem robit do konca zivota za pokladnou.
ja som verny alkoholu, alkohol je kamarat. cohokolvek ineho sa bojim.
@notme Nemáš na to dobrú psychiku, skôr ťa odjebalo zo stresu a je dobré, že si prestal a že sa ti ten stav skončil, lebo takto môžeš skončiť na psychiatrií
Prvý krát som mal včera mal som dva šluky (viem že si hovoríš malo ale držal som to tak dlho ako sa to dalo) ... mal som veľký strach napríklad z toho že čo keď mi to ostane navždy ten stav ( čo sa nedá ) potom čo keby budem mať bad trip budem paranoidný ( nebudeš pokiaľ to budeš mať v dobrej spoločnosti ) a pokiaľ si aj bol tak si len pusť hudbu a pozri si nejaké vtipné videa ja som to tak urobil ... pociťoval som na začiatku miernu bolesť v sánke a krku a mal som triašku ( napríklad že sa mi mykali nohy a tak ) ... prešlo to všetko po 15-30 minútach ... potom sme sa s kamarátmi smiali na úplných somarinách a tak smiali sme sa na veciach na ktorých by sme sa asi nikdy nezasmiali ... počas toho som mal pocit takej duševnej pohody čisto v hlave, rozprával som všetko ma napadlo, úsmev stále na tvári vždy pozitívni a tak. Vyprchalo to tak cca za 3-4 hodiny. Len keď si to dáš hlavne nedávaj iba do úst alebo na chvíľku do pľúc, potom to s tebou neurobí nič a peniaze fuč. Radšej si daj drž len čo sa dá potom vydýchni (nie všetko tak aby si sa mohol zas nadýchnuť) a hneď potiahni a drž zas. Aj keď sa bojíš daj si. Ja som sa nato pripravoval strašne dlho ale nieje to nič zle
Bože môj prvých 10 minút ako v nebi.., možno aj viac, čas v tedy plinie strašne pomaly skús a uvidíš... ale nie... ser račej na to... je to svinstvo ktoré veľa stojí.... ja mám v ďaka tomu vypadki pamäte ži zdravo !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mal som, bolo to fajn....najprv som bol unavený ale po pár hodinách to bol úžasný pokoj, ale bolo cítiť že to je taký "fake" pokoj, zažil som potom krajšie chvíle pokoja aj bez trávy.....btw. tráva vie odblokovať v mozgu schizofréniu ale je to lepšie ako sa pravidelne ožierať....heh keď sa opijem min. raz za týždeň je to pravidelné?
ale urco to este vyskusam
15 ročne puberča sprosté....
ja som verny alkoholu, alkohol je kamarat. cohokolvek ineho sa bojim.