nj divoke kmene su kruto zavislacka hra....v druhom okne ich mam prave otvorene
A skusil si uz west? sice rpg sice nerhas za rimanov ale ej to tiez dooooost fajna hra (www.the-west.sk)
no, ja momentalne testujem novu hru - Regent. O chvilku sa skonci druhy test, ktory prebieha uz par tyzdnov (mesiacov?) a zacne sa treti... heh... som zvedavy ako to pojde...
travian je kktina zameraná na ťahanie peňazí od závislákov...kedysi som to hral aktívne (až moc) ale potom som zistil že ak chcem byť naozaj dobrý tak musím kúpovať "zlaté"..čiže o*eb ako sa patrí..
najprv ľudí namotať zadarmo a potom keď sú už závislí začať vybúchavať prachy
každému rozumnému odporúčam vyhýbať sa týmto hrám na sto honov
@stodvacinkar to je pekna blbost...dobry mozes byt aj bez zlatiek...resp.kupovanych..hram to asi rok a ANI RAZ SOM SI NEKUPILA ZLATKY..par krat som si sice nahrala..ale vacsinu hram bez nich...
@8 a na akom mieste si v tabuľke a v koľkej aliancii si keď vravíš že drtíš bez zlatiek..že "je možné" hrať aj bez to viem..ale "nie je možné" byť v top 10 (100?) a nehrať s kupovanými zlatkami
@seagull1 ked sa kuknes o 3 spravy vysse vsimens si, ez som aj ja odporucial the-west len .sk a ta kalerabovksa hra je zatial len iterna zalezitost btw cauko jak sa dari?
tieto styri som skusal.. vsetky su vysoko navykove a naj z nich je podla vsetkeho wg
travian a kmene su velmi podobne, treba pri nich stravt neskutocne vela casu a cim hra postupuje dalej tym viac a viac..
ku koncu sa uz nic len toto hra.. nakupovat chodia spolubyvajuci ;o) a tak.
ja som sa tam nastastie nikdy nedostal. som hral asi pol roka travian, kym sa nevyprofilovala nasa aliancia a kym nebolo jasne, ze ak to chceme prehrat, museli by sa vsetci ostatni spiknut na serveri proti nam a i tak by to bolo tesne..
nakoniec sme ten server vyhrali, ale to uz moj ucet dohraval dalsi chalan..
the west som skusal.. nejak ma to neoslovilo..
webgame je asi najlepsia, lebo sa na nej zavislaci ibaa cas.. jeden vek trva 40 dni..a nie 10 mesiacov
staci sem prist cca raz za dva dni a odohrat si kola.. a hoci castejsi pristup je vyhodou, da sa zabavit i menej castym hranim.. a hlavne podvadzat sa tu da menej az skoro vobec v porovnani so zvyskom
No, nedavno som zacala hrat www.nadiban.com Je to vcelku podobne travianu, rozdiel je trebars v tom ze ak mam malu populaciu nikdo na mna nesmie utocit, mozem stavat nepreberne mnozstvo budov naraz, nie som obmedzovana stavanim len jednej tak sa da naklikat kludne na den dopredu. Zatial ma to bavi, je tam malo ludi tak sa mozno vypracujem na skutocneho bojovnika do doby nez tam bude narvane
Ten nadiban som teraz začala hrať aj ja (nick: NinQa142) a hrám aj divokekmeny.cz
dDk som hrala aktívne asi 1 rok,keď nie viac...potom ma to prestalo baviť,lebo som našla speed úplne zadarmo,ale keď speed nečakane skončil asi po mesiaci hrania,prestala som s dk úplne...teraz som začala hrať odznovu,5.5.09 dk.cz pod menom NinQa142 a zatiaľ ma to baví...inak na svete 3 na dk.cz som mala vtedy účet Noryx.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A skusil si uz west? sice rpg sice nerhas za rimanov ale ej to tiez dooooost fajna hra (www.the-west.sk)
ale inac fajn hra je aj www.the-west.cz
najprv ľudí namotať zadarmo a potom keď sú už závislí začať vybúchavať prachy
každému rozumnému odporúčam vyhýbať sa týmto hrám na sto honov
kedysi som hral dk aj ikariam ale teraz už hrám iba footballarenu, hattrick a hry na facebooku
@.divokekmene
@.the-west
@.webgame
tieto styri som skusal.. vsetky su vysoko navykove a naj z nich je podla vsetkeho wg
travian a kmene su velmi podobne, treba pri nich stravt neskutocne vela casu a cim hra postupuje dalej tym viac a viac..
ku koncu sa uz nic len toto hra.. nakupovat chodia spolubyvajuci ;o) a tak.
ja som sa tam nastastie nikdy nedostal. som hral asi pol roka travian, kym sa nevyprofilovala nasa aliancia a kym nebolo jasne, ze ak to chceme prehrat, museli by sa vsetci ostatni spiknut na serveri proti nam a i tak by to bolo tesne..
nakoniec sme ten server vyhrali, ale to uz moj ucet dohraval dalsi chalan..
the west som skusal.. nejak ma to neoslovilo..
webgame je asi najlepsia, lebo sa na nej zavislaci ibaa cas.. jeden vek trva 40 dni..a nie 10 mesiacov
staci sem prist cca raz za dva dni a odohrat si kola.. a hoci castejsi pristup je vyhodou, da sa zabavit i menej castym hranim.. a hlavne podvadzat sa tu da menej az skoro vobec v porovnani so zvyskom
dDk som hrala aktívne asi 1 rok,keď nie viac...potom ma to prestalo baviť,lebo som našla speed úplne zadarmo,ale keď speed nečakane skončil asi po mesiaci hrania,prestala som s dk úplne...teraz som začala hrať odznovu,5.5.09 dk.cz pod menom NinQa142 a zatiaľ ma to baví...inak na svete 3 na dk.cz som mala vtedy účet Noryx.
fakt závislácka hra ! D