Nechoď nikam, nikde sa stým neuplatníš, duplom nie z týchto "Univerzít" Ale ak chceš verejnú správu tá je aj na EUBA a to je už trochu lepšia úroveň a lepšia perspektíva
no dobre viem že jedno je lepšie ako druhé ale skor na ktoru by som mala íst??? lebo čo som pozeral na nete tak tá UCM vypada byť horšia ako Trenčianska univerzita........je to pravda????
no čo som pozerala štatistiky tak najmenej absolventov zamestnávatelia zobrali z UCM. trenčianska bola pred UCM...... » www.profesia.sk/cms/newsletter/...
ste všetci normalni?? aspon vidno, ze ste na tu univerzitu nikdy nechodili a ani nemate informacie o tom ako to funguje z toho prostredia na ostatnych univerzitach na Slovensku.....musime sa ucit ako vsetci ostatní, musime tam chodit ako vsetci ostatní, to len media robia rozruch a politicki predstavitelia si riesia svoje konflikty medzisebou....je pravda, ze tam boli tie problemy ohladom diplomov ..ale tak co mame s tym MY!!! ktorí tam poctivo chodime, vypracúvavame seminárky, a chodime na skúšky, píšeme bakalárske a diplomové práce .....
preto prosim, nehadzte vsetkych študentov TNUNI do jedneho vreca!!!! my s vedením nic nemáme ....my len robíme to čo sa od nas ocakava ..chodit do skoly a studovat !!!
TN univerzita nieje o nič horšia ako iné.... nech sa skúsia pohrabať aj na iných školách...len aby sme potom neboli prekvapený koľko 2- ročných a inak otitulovaných tu medzi nami je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
preto prosim, nehadzte vsetkych študentov TNUNI do jedneho vreca!!!! my s vedením nic nemáme ....my len robíme to čo sa od nas ocakava ..chodit do skoly a studovat !!!
TN univerzita nieje o nič horšia ako iné.... nech sa skúsia pohrabať aj na iných školách...len aby sme potom neboli prekvapený koľko 2- ročných a inak otitulovaných tu medzi nami je...